Annesini ve erkek arkadaşını evde bulan genç dehşet. saçtı 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı!

Erzurumda yaşanan olayda annesi ve erkek arkadaşını evde otururken gören 24 yaşında ki genç dehşet saçtı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte annesini yaralayan genç sevgilisini ise bıçaklayarak hayatını kaybetmesine neden oldu.

Annesini ve erkek arkadaşını evde bulan genç dehşet. saçtı 1 kişi öldü 1 kişi yaralandı!

Olay Erzurum'un Palandöken İlçesi'nde bulunan TOKİ konutlarında meydana geldi. Gece saat 23:00 sularında dışarıdan evine gelen Ferit Y. isimli genç kapıyı açmasıyla birlikte arkadaşını ve annesini otururken yakaladı. Duruma sinirlenen Ferit Y. ile arkadaşı Orhan Taşyürek arasında çıkan tartışma kısa süre içerisinde kavgaya dönüştü. 

Kavganın hararetenmesiyle birlikte Ferit Y. mutfaktan aldığı bıçak ile arkadaşı ve annesinin sevgilisi olduğu öğrenilen Orhan Taşyürek'e saldırdı. Aldığı bıçak darbeleriyle birlikte yaralanan 34 yaşında ki genç adam kaçmaya çalıştı Ferit Y.'yi sakinleştirmek isteyen anne Handan A. ise bıçak darbelerinin isabet etmesi sonucunda yaralanarak kendisini balkona kilitledi. 

Bıçak darbeleriyle hayatını kaybetti!

Anne Handan A.'nın araya girmesini fırsat bilen Orhan Taşyürek ise kaçmak için yangın merdivenlerine gelerek aşağıya inmeye başladı. 10. kattan 6. kata kadar inen Taşyürek yere düşmesi sonucunda kendisini takip eden Ferit Y. tarafından bir çok yerinden daha bıçakladı. Komşuların gelen sesler üzerine polis ekiplerine haber vermesi sonrasında olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. 

Kısa süre içerisinde olay yerine gelen polis ekipleri Ferit Y.'yi sakinleştirirken, sağlık ekipleri tarafından yapılan inceleme sonrasında Orhan Taşyürek'in hayatını kaybettiği belirlendi, yaralanan anne Handan A. ise yapılan ilk müdahale sonrasında hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yeri inceleme ekipleri ve savcının gelmesiyle birlikte yapılan incelemeler sonrasında Orhan Taşyürek'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. 

Öte yandan polis ekipleri tarafından karakola götürülen Ferit Y.'nin sorgusuna devam edildiği, sosyal medya platformunda 165 bin takipçisinin olduğu öğrenildi.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.