Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'ten kaza sonrasında ilk paylaşım!

Yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan kamyonun İbrahim Tatlıses'in içinde bulunduğu minibüse çarpması sonucunda kaza meydana geldi. Feci kazada İbrahim Tatlıses'in de aralarında bulunduğu 6 kişi yaralandı.

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'ten kaza sonrasında ilk paylaşım!

Kaza Bodrum - Yalıkavak yolunda meydana geldi. Seyir halinde ilerlemekte olan kamyon sürücüsü Gültekin Gülsoy yağışın etkili olması nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda karşı şeritte ilerlemekte olan Uğur Yılmaz yönetiminde ki İbrahim Tatlıses'in de içinde bulunduğu minibüse çarptı.

Kazanın etkisiyle minibüs ve kamyon savrulurken başka bir araca çarpması sonucunda minibüs ve kamyon uçuruma yuvarlandı. Kazayı gören çevrede ki vatandaşlar durumu 112 ekiplerine bildirirken yaralıların yardımına koştular. 

Gelen ihbar üzerine kaza bölgesine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edilirken, gelen ekipler yaralıları kurtarmak için çalışma başlattı. İtfaiye ekipleri tarafından İbrahim Tatlıses uzun uğraşlar sonucunda sıkıştığı yerden çıkarılırken sağlık ekiplerine teslim edildi. 

Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrasında İbrahim Tatlıses'in de aralarında bulunduğu altı kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazadan yaralı olarak kurtulan ve hastanede tedavisine devam edilen Tatlıses'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken instagram hesabı üzerinden ünlü sanatçı sevenleri için videolu paylaşımda bulundu. 

Sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Tatlıses ''Arayan soran herkesten Allah razı olsun'' ifadesini kullandı. Kaza haberinin yayılmasıyla birlilte bir çok ünlü isim hastaneye akın ederken en dikkat çeken ziyaret konuşmadığı oğlu Ahmet Tatlı'dan geldi.

Uzun yıllardır babasıyla konuşmayan Ahmet Tatlı kaza olması sonrasında hemen olay yerine geldiğini ardından da babasını yanlız bırakmamak için hastanede beklediğini ifade etti. Kazayla ilgili polis ekipleri tarafından soruşturma başlatıldı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.