Antalya'da kanlı infaz, bir kişiyi yaraladı, üç kişiyi öldürerek hızla uzaklaştı!

Antalya'nın Aksu İlçesi'nde park halinde bulunan aracın içerisinde biri mahalle muhtarı toplam üç kişinin kafasından vurulmuş halde cansız bedeni bulundu, olayı gerçekleştiren saldırganın önce bir kişiyi yaraladığı sonrasında da üç kişiyi yanında bulunduğu silahla öldürdüğü aktarıldı.

Antalya'da kanlı infaz, bir kişiyi yaraladı, üç kişiyi öldürerek hızla uzaklaştı!

Olay Antalya'nın Aksu İlçesi'nde Karaöz Ortaköy Mahallesi'nde meydana geldi. Öğlen saat 13:50 sularında çıkan silah seslerini duyan çevrede ki vatandaşlar jandarma ekiplerini arayarak ihbarda bulundular.

Gelen ihbar sonrasında bölgeye sevk edilen jandarma ekipleri silah sesinin geldiği bölgeye doğru yöneldiğinde araç içerisinde bulunan üç kişinin kafalarından silahla vurulmuş halde buldu.

Olay sonrasında bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemelerde araç içerisinde bulunan Güloluk Muhtarı Mahmut Şimşek, Karaöz Mahallesi'nden İbrahim Topdemir ve oğlu Galip Topdemir'in hayatını kaybettiği belirlendi.

Bölgeye sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri ve savcı tarafından yapılan geniş çaplı inceleme sonrasında hayatını kaybeden üç kişini otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı.

Olayı gerçekleştiren şahsı yakalamak için çalışma başlatan ekipler görgü tanıklarının ifadesine başvurdu, öte yandan üç kişiyi öldüren saldırganın olaydan bir süre önce birisini yaraladığı daha sonrasında da üç kişiyi öldürdüğü öğrenildi.

Jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen detaylı inceleme sonrasında olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.