Uşak'ta 5 yaşında ki çocuk annesi tarafından yatağında ölü olarak bulundu!

Uşak'ta ailesiyle birlikte yaşamakta olan 5 yaşında ki çocuk sabah saatlerinde odasında annesi tarafından ölü olarak bulundu, evde polis ekipleri tarafından inceleme gerçekleştirilirken annenin feryatları ise yürekleri dağladı.

Uşak'ta 5 yaşında ki çocuk annesi tarafından yatağında ölü olarak bulundu!

Uşak Kemalöz Mahallesi'nde ailesiyle birlikte yaşamakta olan Yaman D.'nin sabah saatlerinde uyanmaması sonrasında durumdan şüphelenen anne oğlunun odasına gelerek uyandırmaya çalıştı, ancak çocuğunun tepki vermemesi sonrasında anne 112 ekiplerini arıyarak yardım istedi.

Gelen ihbar sonrasında kısa süre içerisinde bölgeye sağlık ekipleri sevk edilirken gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontrollerde küçük çocuğun hayatını kaybettiği belirlendi. 5 yaşında ki Yaman D.'nin hayatını kaybetmesinin belirlenmesi sonrasında bölgeye inceleme gerçekleştirmek için olay yeri inceleme ekipleri sevk edildi.

Evde ekipler geniş çaplı inceleme gerçekleştirirken, eve gelen savcı tarafından yapılan çalışma sonrasında 5 yaşında ki Yaman D.'nin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cansız bedeni Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaman D.'nin annesi ise polis ekipleri tarafından sorgulanırken, çocuğun gece saatlerinde ateşlendiğini ancak daha sonrasında ateşinin düşmesiyle çocuğunu yatırdığını, sabah ise yatakta harreketsiz yatarken bulduğunu aktardı.

Küçük çocuğun kesin ölüm nedei yapılacak olan otopsi sonrasında belli olacak, polis ekipleri tarafından da olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.