Antalya ilinde hortum paniği yaşandı

Antalya ilinde deniz üzerinde çıkarak kıyıdaki tatilcilerin üstüne doğru gelmeye başlayan hortum çok büyük bir panik oluşturmuş durumda.

Antalya ilinde hortum paniği yaşandı


Antalya ilinde deniz üzerinde çıkarak kıyıdaki tatilcilerin üstüne doğru gelmeye başlayan hortum çok büyük bir panik oluşturmuş durumda. Hem korkmuş olan hem ise hortumu kayıt altına alan tatilciler, hortum ortadan yok olduktan sonra rahat bir nefes almış oldular. Görüntüyü kaydetmiş olan vatandaşlar ise ayrıca; ''İlk defa bu şekilde bir şey görmekteyim'' ifadelerine yer vererek yaşamış olduklarını da anlattı.

Antalya ilinde yer alan Kemer ilçesi içerisinde denizde gerçekleşen hortum kıya doğru yönelmeye başladı vatandaşlar ise adeta korku dolu zamanlar yaşamış oldu. Deniz üzerinde gerçekleşmiş olan bu hortum karaya doğru yöneldikten sonra sahilde yürüyüş gerçekleştiren vatandaşlar  hızlı bir şekilde kaçmaya başladı.

Söz konusu bu olay ise, geçtiğimiz gün saatler 14:30 civarında Kemer ilçesinde yer alan turizm merkezleri arasındaki Tekirova Mahallesi içerisinde bulunan bir koy üzerinde gerçekleşti. sahil bölgesinde yürüyüş gerçekleştiren bir grup, denizin üstünde ilerlemeye başlayan hortumu gördüklerinde, hem çok fazla korktu hem  ise hemen cep telefonlarını kullanarak kaydetmeye başladı.

Hortumun kıyı bölgesine doğru yönelmesi ile beraber yürüyüş gurubu ile birlikte sahilin yakın bölgelerinde yer alan 2 tane vatandaş paniğe kapılarak kaçmaya başlamış oldu. Hiç kimsenin zarar görmemiş olduğu söz konusu bu hortumun daha sonrasında kıyıya gelip bir takım ağaçlara zarar vermiş olduğu ifade edildi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.