Metro seferleri Cumhuriyet Bayramı'ndan dolayı uzatılmış durumda

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yapmış olduğu bir açıklama ile birlikte, 28 Ekim 2019 Pazartesi gününde raylı sistemler üzerinde son seferlerin uzatılacak olduğu konusunda bir bilgi aktarmıştı.

Metro seferleri Cumhuriyet Bayramı'ndan dolayı uzatılmış durumda


İstanbul Büyükşehir Belediyesi yapmış olduğu bir açıklama ile birlikte, 28 Ekim 2019 Pazartesi gününde raylı sistemler üzerinde son seferlerin uzatılacak olduğu konusunda bir bilgi aktarmıştı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yeni gerçekleştirilmiş olan  açıklamaya bakılırsa, Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinden dolayı bütün hatlar üzerinde seferler saatler 02:00'yi gösterene kadar uzatılmış oldu.

Metro İstanbul tarafından yapılmış olan açıklama ise şöyle; 29 Ekim Salı gününde Cumhuriyet Bayramı ile alakalı etkinliklerden dolayı bütün hatlar üzerinde seferler saat 02:00'ye kadar uzatılmış bir durumda. 28 Ekim tarihini 29 Ekim tarihine bağlamakta bulunan gece 24 saat boyunca hizmet vereceği açıklanan 6 tane metro hattı da 29 Ekim tarihini 30 Ekim tarihine bağlamakta bulunan gece  yarısında saatler 02:00'yi gösterene kadar çalışıyor olacak. 

Metro İstanbul tarafından şöyle bir açıklama da gerçekleştirilmişti; 28 Ekim Pazartesi gününün akşamında Sultanahmet Meydanı'nda gerçekleşen Cumhuriyet Bayramı'nın etkinlikleri kapsamında F1 hattı ile birlikte M3 hattı, T1 hattı ve T4 hattında seferler 02:00'yi gösterene kadar uzatıldı. Gece Metrosunun dahilinde M1A hattı ile birlikte M1B hattı, M2 hattı, M4 hattı, M5 hattı ve M6 hattı tam tamına 24 saat boyunca hizmet veriyor olacak.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.