Aralarında tartışma çıkması sonrasında 28 yaşında ki genç anneannesini ve teyzesini eve kitleyerek ateşe verdi, iki kişi feci şekilde öldü!

Antalya'da gözü dönmüş genç evi ateşe verip içeride bulunan anneanne ve teyzesinin üzerine kapıyı kilitleyerek evden uzaklaşmaya çalışırken kendiside dumandan etkilendi, yangının çıktığı evin içerisinde bulunan anneanne ve teyze feci şekilde hayatını kaybetti.

Aralarında tartışma çıkması sonrasında 28 yaşında ki genç anneannesini ve teyzesini eve kitleyerek ateşe verdi, iki kişi feci şekilde öldü!

Yangın Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Güvenlik Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana geldi. 7 katlı apartmanın 6. katına 5 litrelik bidon içerisinde bulunan yanıcı maddeyle birlikte gelen 28 yaşında ki Okan Altay, eve girdikten sonra 63 yaşında ki anneannesi Hülya Çetinkaya ile tartışmaya başladı. 

Çıkan tartışmayı duyan üst katta oturan teyze Filiz Kaplan önce telefonunda bulunan KADES uygulamasından yardım istedi daha sonra alt kata indi. Alt kata gelen Kaplan daha sonra para meselesi yüzünden yiğeni ile tartışmaya başladı. 

Tartışma sonrasında 28 yaşında ki Okan Altay teyzesini ve anneannesini odaya kitleyerek yanında bidonla birlikte getirdiği yanıcı maddeyi ateşe verdi. Yangını farkeden çevrede ki vatandaşlar durumu 112 ekiplerine bildirerek yardım istediler. 

Gelen ihbar sonrasında bölgeye kısa süre içerisinde itfaiye ekibi sevk edilirken gelen ekipler tarafından apartmanın 6. katında çıkan yangını söndürmek amacıyla çalışma başlatıldı. Ekiplerin yoğun müdahalesi sonucunda yaklaşık 1 saatte kontrol altına alınan yangın söndürüldü. 

Öte yandan yangının çıktığı sırada evin içerisinde kitli şekilde bulunan anneanne Hülya Çetinkaya'nın ve kızı Filiz Kaplan'ın yanarak hayatlarını kaybettikleri belirlendi, yangını çıkaran torun Okan Altay ise dumandan etkilenmesi sonrasında sağlık ekipleri tarafından tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı. 

Soğutma çalışmalarının sona ermesi sonrasında bölgeye sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri tarafından evde yapılan geniş çaplı inceleme sonrasında olayla ilgili soruşturma başlatıldı, hayatlarını kaybeden anneanne ve teyzenin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı, öte yandan dumandan etkilenmesi sonrasında hastaneye kaldırılan Okan Altay ise biten tedavisi sonrasında polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.