Haluk Levent milletvekili mi oluyor? Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu!

Sanat dünyasının sevilen isimlerinden Haluk Levent hakkında son günlerde siyasi partiden milletvekili adayı olacağı iddiası hakkında konuştu, Levent "Proje için görüştük, adaylık yok canlarım" ifadesini kullandı.

Haluk Levent milletvekili mi oluyor? Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulundu!

Sanat dünyasında dinleyiclilerle buluşturduğu şarkılardan ve Ahbap Derneği'nin kurması sonrasında yaptığı yardımlardan son yıllarda söz ettiren Haluk Levent'in son günlerde siyasete gireceği iddiası sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden yapılan canlı yayında kesin bilgi olarak aktaran bir sosyal medya kullanıcısı "Millet ittifakının en güçlü iki partisi, sosyal sorumluluk projeleri ve hayata geçirdiği kuruluş ile çok fazla adından söz ettiren bir sanatçıyla seçim süreci ile ilgili görüşmek istiyor. Görüşme talepleri sanatçı tarafından reddediliyor" ifadesini kullandı.

Haluk Levent'in siyasete gireceği iddiası sonrasında sosyal medya adeta çalkalanırken kısa süre sonra Levent'ten açıklama geldi.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Haluk Levent "Hakkımda 'aday olacak' gibi haberler çıkmaya başladı. 'UYUŞMAYALIM' projesinden dolayı birçok siyasi parti yetkilileri ile görüşmüştük. 'Birlikte çalışalım' gibi teklifler de geldi. Bunun milletvekilliği teklifi gibi anlaşılması doğal. Sağ olsunlar. Yani adaylık filan yok canlarım." ifadesini kullandı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.