Arazi anlaşmazlığında evlat katili oldu

Şırnak ili içerisinde bir arazi anlaşmazlığı sebebiyle meydana geldiği öğrenilen kavga esnasında baba,  kendi öz oğlunu tüfekle vurarak öldürdü.

Arazi anlaşmazlığında evlat katili oldu


Şırnak ili içerisinde bir arazi anlaşmazlığı sebebiyle meydana geldiği öğrenilen kavga esnasında baba,  kendi öz oğlunu tüfekle vurarak öldürdü. Olayın yaşandığı yerden hızlı bir şekilde kaçan babayı yakalayabilmek amacıyla da jandarma personelleri bir çalışma başlatmış durumdalar.

Şırnak ilinde yer alan Güçlükonak ilçesine bağlı olan Yağmurkuyusu köyü içerisinde baba N. N. ile öz oğlu Mazlum N.'nin arasında daha öncesinde aralarında meydana gelen bir arazi anlaşmazlığından dolayı tekrardan bir tartışma gerçekleşti. Tartışma çevrede yer alanların araya girmiş olmasıyla kısa sürede yatıştırılmış oldu. Baba olan N. N,  yaklaşık olarak iki saatlik bir zamanın ardından İdil isimli ilçeden Güçlükonak ilçesinin Yağmurkuyusu isimli köyüne eşyalarını taşıdığı esnada önünü kesmiş olduğu oğlunu pompalı tüfeğini kullanarak ağır  bir şekilde yaraladı. Çevrede yer alanların ihbarda bulunmasının hemen ardından olayın yaşandığı yere jandarma ekipleri ile birlikte sağlık ekipleri yönlendirildi.

Olayı yaşandığı yere hızlı bir şekilde intikal eden sağlık ekipleri tarafından Güçlükonak Devlet Hastanesine götürülmüş olan Mazlum N, burda yapılmış olan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Olayın yaşandığı yerden kaçmış olan babayı yakalama amacıyla jandarma ekipleri de bir çalışma başlatmış durumda.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.