Aylık alışveriş bütçesiyle dudakları uçuklattı

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmış olduğu pozlarla gündemden hiç bir şekilde düşmemekte olan Bahar Candan, 'Doya Doya Moda' isimli programa yarışmacı olarak katılmış oldu.

Aylık alışveriş bütçesiyle dudakları uçuklattı


Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmış olduğu pozlarla gündemden hiç bir şekilde düşmemekte olan Bahar Candan, 'Doya Doya Moda' isimli programa yarışmacı olarak katılmış oldu. Candan'ın alışveriş amacıyla aylık olarak 300.000 Türk Lirası tutarında harcama yapması da yarışmacıları çok fazla şaşırtmış oldu.

'İşte Benim Stilim' adlı yarışma programıyla şöhrete kavuşmuş olan Bahar Candan, TV8 ekranları üzerinde yayınlanmakta olan 'Doya Doya Moda' ismine sahip programın yeni yarışmacısı olmuş durumda. Doya Doya Moda isimli programın yarışmacıları sette Bahar Candan'l dalga geçip ona hiç bir şekilde ünlü olmadığını ve çabuk elenecek olduğunu ifade etti. Candan'ı ti'ye almış olan yarışmacılara Candan ise hiç bir şekilde cevap vermedi. Bahar Candan, alışveriş yapmak amacıyla aylık 300.000 Türk Lirası tutarında para harcamakta. 

Alışverişini tamamlamış olan yarışmacılar makyaj odası içerisinde karşı karşıya makyajlarını yaptıkları esnada, dış ses Bahar Candan'ın aylık bir şekilde gerçekleştirdiği alışveriş bütçesini de açıklamış oldu. Dış ses konuşması içerisinde 'Aylık olarak yapmış olduğu alışveriş bütçesi bazı aylar 100.000 Türk Lirası bazı aylar da 200.000 Türk Lirası harcama yapıyor. Bazı aylarda ise bu harcaması 300.000 Türk Lirası tutarına kadar çıkmaktaymış' ifadelerine yer verdi.

Bunu duymuş olan yarışmacılar ise, 'Burası Doya Doya Moda isimli yarışma programı! Burda 500 Türk Lirası tutarında alışveriş yap da bir görelim' ifadelerine yer verdiler.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.