Atık toplarken zehirlendi

Kilis ili içerisinde çöplerden hurda toplayıp geçimini sağlamakta olan bir Suriyeli, içine girmiş olduğu konteynerde zehirlenmesi üstüne hızlı bir şekilde hastaneye götürüldü.

Atık toplarken zehirlendi


Kilis ili içerisinde çöplerden hurda toplayıp geçimini sağlamakta olan bir Suriyeli, içine girmiş olduğu konteynerde zehirlenmesi üstüne hızlı bir şekilde hastaneye götürüldü.


Gerçekleşen bu olay ise, Cumhuriyet Caddesi içerisinde yaşandı. Geçimini çöpten toplamakta olduğu demirle birlikte plastik atıklarla sağladığı konusunda bilgiler aktarılan Suriye uyruğuna sahip Abdullah Ahmet Nevalir (30), yer altında bulunan çöp konteynerinin içine girip burada yer alan atık malzemeleri almayı istedi.

 Konteyner içerisinde kısa bir zaman boyunca atık malzeme arayışı gerçekleştiren şahıs sonrasında ise bir anda fenalaştı. Baygınlık geçirmiş olan şahsı gören vatandaşlar ise hemen sağlık ekipleri ile birlikte itfaiyeyeyi arayarak bir ihbarda bulundu. İhbarların hemen sonrasında olayın yaşandığı yere gitmiş olan itfaiye ekipleri konteynerin içerisinde yer alan şahsı çıkartıp maske takarak hemen oksijen vermeye başladı. Kısa bir zaman sonrasında kendine gelmiş olan şahıs, ambulans ile birlikte Kilis Devlet Hastanesine götürüldü.

 Yaşanmış olan bu olayın hemen sonrasında ise ekipler  hemen çöp konteyneri içinde  özel ve detaylı bir şekilde inceleme başlatırken, şahsın ise içine girmiş olduğu konteynera çöp olarak atılan kimyasallar sebebiyle zehirlenmiş olabileceği ifade edildi.

 Yaşanmış olan bu olay ile ilgili olarak ayrıca Polis tarafından da özel bir soruşturma başlatıldığı açıklandı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.