iOS için SEGA klasiklerinden biri geliyor

Sega şirketi nostaljik durumdaki oyunları sevenlere özel olarak çok sevindirici bir haber duyurdu.

iOS için SEGA klasiklerinden biri geliyor


Sega şirketi nostaljik durumdaki oyunları sevenlere özel olarak çok sevindirici bir haber duyurdu. Firma, klasikleşmiş bir hale gelen oyunları arasından Golden Axe II isimli yapımı iOS platformu içerisinde tekrardan canlandıracak.

Modern durumdaki oyunlardan sıkılarak, nostalji oyunları arayışındaysanız Apple  şirketi bu açlığınızı giderebilmenize yardımcı olacak. Sega şirketi, beat’em-up türünde bulunan oyunlarından Golden Axe II isimli yapımın iOS işletim sistemli cihazlar için yayınlanacak olduğunu resmi bir şekilde duyurdu.

Hack‘n’Slash türünde olan oyun, ilk çıktığı zaman Sega şirketinin en fazla satan oyunları arasındaydı. Oyun, baltalı durumdaki cüce Gilius Thunderhead ile birlikte barbar Ax Battler ve de  Tyris Flare karakterlerini oyuncularına sunmakta ve final dövüşüne gelene kadarki zamanda 7 tane aşamayı geçmelerini istemekteydi.

Aslına bakılırsa, Golden Axe II isimli yapım, App Store üzerine 2011 senesi içerisinde gelmişti lakin 2015 senesi içerisinde marketten kaldırıldı. Bu esnada Sega  şirketi oyunculara oyunun güncellenmiş bir durumuyla yeniden geri gelecek olduğu konusunda söz vermişti. Firma, vermiş olduğu sözü de şimdi yerine getirmiş oluyor.

Sega şirketinin bu  önemli oyunu yeniden  canlandırıyor olması, oyuncular açısından bu şekilde bir oyunu yeniden oynayabilme şansı verdiğinden dolayı fazlasıyla güzel bir gelişme. Öte taraftan bu hareket firmanın Sega Forever hususunda ne kadar ciddi bir durumda olduğunu da göstermekte.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.