Aydın'da fuhuş operasyonu

Aydın ilinde yer alan Efeler ilçesi içerisinde, kiralamış oldukları evlerde para karşılığında fuhuş gerçekleştiren ve yaptırmış olan 6 tanesi trans birey toplamda on bir tane şüpheli gözaltına alınmış oldu.

Aydın'da fuhuş operasyonu


Aydın ilinde yer alan Efeler ilçesi içerisinde, kiralamış oldukları evlerde para karşılığında fuhuş gerçekleştiren ve yaptırmış olan 6 tanesi trans birey toplamda on bir tane şüpheli gözaltına alınmış oldu. Son dönemlerin en kapsamlı çalışması olarak öne çıkan söz konusu bu operasyon dahilinde 111 kişiyle ilgili işlem gerçekleştirildi.

Elde edilmiş olan bilgiye bakılırsa; İl Emniyet Müdürlüğünün Asayiş Şubesi Müdürlüğünde yer alan Ahlak Büro Amirliğine bağlı ekipler, ihbarda bulunulmasının hemen sonrasında Efeler ilçesi içerisinde faaliyet göstermekte olan fuhuş çetesine yönelik çalışma başlatmış oldu. Gerçekleştirilen teknik ve de fizik takip sonrasında delilleri toplamış bulunan polis, operasyonla ilgili düğmeye basılmış oldu. Kiralamış oldukları evlerde fuhuş yapmaya başladıkları ve yaptırmış oldukları tespit edilen çeteye gerçekleştirilen operasyon kapsamında 111 kişiyle ilgili işlem başlatılmış oldu.

Belirlenmiş olan on üç tane adrese gerçekleştirilen eş zamanlı baskın kapsamında, 6tanesi trans birey toplamda ise on bir kişi yakalanmış oldu. Fuhuş gerçekleştirilen evler içerisinde de çok fazla sayıda uyuşturucu ve de kuru sıkı tabanca ele geçirilmiş oldu. Gözaltına alınıp Emniyet Müdürlüğü'ne götürülmüş olan fuhuş çetesindeki üyeler, Asayiş Şube Müdürlüğü içerisinde gerçekleştirilen sorgularının hemen sonrasında sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye sevk edilecek oldukları bilgisine ulaşıldı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.