Rusya meydan okudu

Suriye'de yer alan İdlib kenti içerisinde rejimin gerçekleştirdiği hain saldırı sonrasında otuz dört tane askerimizin şehit edilmesinin sonrasında Türkiye de, Barış Kalkanı harekatını başlatmış oldu ve fazlasıyla çok sayıda rejim unsurunu etkisiz hale getirmiş oldu.

Rusya meydan okudu


Suriye'de yer alan İdlib kenti içerisinde rejimin gerçekleştirdiği hain saldırı sonrasında otuz dört tane askerimizin şehit edilmesinin sonrasında Türkiye de, Barış Kalkanı harekatını başlatmış oldu ve fazlasıyla çok sayıda rejim unsurunu etkisiz hale getirmiş oldu. Gerilimin tırmanmaya başlamasının sonrasında ortaya atılmış olan savaşla alakalı söylentilere Rusya Devlet Başkanı görevinde bulunan Vladimir Putin'den yanıt geldi. Putin, hiç kimse ile savaşa girme konusunda niyetlerinin bulunmadığını ifade etti ve dünya üzerinde olmayan bir silah üretmiş olduklarını da belirtip gözdağı vermiş oldu.

İdlib kentinde yer alan saldırıların hemen sonrasında Rusya'nın Devlet Başkanı  görevinde bulunan Vladimir Putin ilk defa konuştu. Rus devlet ajanslarından TASS'a konuşma gerçekleştiren Rus lider; ''Hiç bir kimse ile savaşa girmeye niyetim bulunmuyor'' ifadelerine yer verdi.

Putin, Rusya'nın hiç bir kimse ile savaşa girmeyi planlamamakta olduğunu, fakat öteki ülkeleri Moskova'yla ihtilafa girmekten caydırmayı talep ettiğini de ifade etti.

Rusya'nın tarih içerisinde ilk defa dünya üzerinde var olmayan silah üretmiş olduğunu ifade eden Putin, ''Amerika Birleşik Devletleri, silah hususunda bize yetişmeye çalışmakta. Bu, tarih içerisinde hiçbir zaman yaşanmadı'' ifadeleriyle konuşma yaptı..

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.