Babadağ Belediyesi Halil İbrahim Sofrasını bu kez Bekirler Mahallesi'nde kurdu!

Babadağ Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeği programı Bekirler Mahallesi'nde gerçekleştirildi, iftar yemeğine Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı ve Babadağlı vatandaşlar katılırken, Başkan Atlı "Bu Halil İbrahim Sofrasını, aynı yemeği bizlerle paylaştığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Babadağ Belediyesi Halil İbrahim Sofrasını bu kez Bekirler Mahallesi'nde kurdu!

Babadağ Belediyesi tarafından Ramazan Ayı boyunca farklı farklı mahallelerde kurulan iftar sofrası bu kez Bekirler Mahallesi'nde kuruldu. Vatandaşlarla birlikte orucunu açan Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı gelen vatandaşların her birine ayrı ayrı teşekkürlerini iletti. 

Babadağ Belediyesi tarafından kurulan iftar sofrası sonrasında orucunu açan vatandaşlara hitap eden Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı "Bu Halil İbrahim Sofrasını, aynı yemeği bizimle paylaştığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Ramazan birlikte ve beraberlik demektir, Ramazan kardeşlik demektir, Ramazan dayanışma demektir, Ramazan Ayı bu duyguların en üst seviyede yaşandığı bir aydır. Bizde Ramazan Ayı boyunca bütün mahallelerimizde, siz değerli halkımızla birlikte, Ramazan'ı en iyi şekilde eda etmek için bu organizasyonları düzenliyoruz. Ben bu iftar yemeği organizasyonlarında büyük bir fedakarlıkla sizlere bu akşamda hizmet eden bütün belediye personellerimize, sizlerin adına çok teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. 

Gerçekleştirilen iftar yemeği programında çocuklara yönelik çeşitli gösteriler gerçekleştirildi ve Ramazan Ayı dolayısıyla Babadağ Belediyesi tarafından organize edilen gösteriler çocuklar tarafından ilgiyle takip edildi. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.