Babadağ'da Ramazan Ayı Etkinlikleri başlıyor, Başkan Atlı vatandaşları davet etti!

Babadağ Belediyesi tarafından hazırlanan Ramazan Etkinlikleri 8 Nisan itibariyle başlıyor, Babadağlıların dolu dolu yaşayacağı Ramazan Etkinlikleri kapsamında Babadağ halkını tasavvuf müziğinden, Karagöz - Hacivat Gösterisi'ne kadar bir çok etkinlik bekliyor.

Babadağ'da Ramazan Ayı Etkinlikleri başlıyor, Başkan Atlı vatandaşları davet etti!

Babadağ Belediyesi tarafından Babadağlı vatandaşların dolu dolu Ramazan Ayı'nı geçirmesi için Ramazan Etkinlikleri başlıyor. Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı tarafından Ramazan Ayı'nda Babadağlıları bir çok programın beklediği açıklandı. 

Ramazan Ayı Etkinlikleri Kapsamında Babadağ'da 5 ayrı mahallede Karagöz - Hacivat gösterisi, palyaço ekibi, Semazen gösterisi, pamuk şeker ikramı, Tasavvuf müzik dinletisi, yüz boyama, şerbet ikramı gibi etkinliklerin olacağı aktarıldı. 

Açıklanan programlar kapsamında;

8 Nisan Cumartesi, Babadağ kapalı pazar yeri,

9 Nisan Pazar, Yeniköy, okul bahçesi,

12 Nisan Çarşamba, Bekirler, kapalı pazar yeri,

16 Nisan Pazar, Kelleci, kapalı pazar yeri,

19 Nisan Çarşamba, Mollaahmetler, kapalı pazar yerinde yapılacak olan Ramazan Etkinlikleri kapsamında Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı gerçekleştirilecek olan programlara tüm vatandaşları davet etti. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.