Babasının katili oldu

İstanbul ilinde yer alan Sultangazi ilçesi içerisinde 16 yaşında olduğu bilgisine ulaşılan İbrahim D., annesine şiddet uyguladığını iddia ettiği babasını bıçakladı ve hayatını yitirmesine sebep oldu.

Babasının katili oldu


İstanbul ilinde yer alan Sultangazi ilçesi içerisinde 16 yaşında olduğu bilgisine ulaşılan İbrahim D., annesine şiddet uyguladığını iddia ettiği babasını bıçakladı ve hayatını yitirmesine sebep oldu.

Elde edilmiş olan bilgilere bakılır ise, söz konusu bu olay Sultangazi ilçesinde yer alan İsmetpaşa Mahallesi üzerinde gerçekleşti. İddialara bakılır ise, Yusuf D.(39), 16 yaşındaki ile birlikte 8  yaşındaki ve 3 yaşındaki 3 tane çocuğunun gözlerinin önünde tartışmaya başladığı eşine şiddet uygulamaya başladı. Ev içerisinde yer alan 16 yaşında bulunan İbrahim D. ise, hızlı bir şekilde mutfağa gitti ve bıçak aldıktan sonra annesini darp etmeye başlayan babasını bıçaklamış oldu. Karın kısmına almış olduğu bıçak darbeleri ile birlikte yaralanmış olan Yusuf D. ise, hızlı bir şekilde evden çıkıp kaçmaya uğraştı. Kanlar içinde kalmış olan Yusuf D. ise olayın gerçekleştiği yerden fazla uzaklaşamadan aniden yere yığıldı. ''Ambulans'' şeklinde bağırıp yardım talep eden Yusuf D.'nin yardımı için komşularıyla birlikte eşi koşmuş oldu. 16 yaşında olduğu bilgisine ulaşılan İbrahim D., de olayın gerçekleştiği yerden hızlıca kaçtı. İhbarda bulunulmasının sonrasında olayın gerçekleştiği yere çok fazla sayıda polis ekipleriyle birlikte sağlık ekipleri yönlendirildi. İlk yardımı olayın gerçekleştiği yerde gerçekleştirilen Yusuf D., sonrasında ise ambulans ile hızlı bir şekilde Sultangazi Haseki Eğitim ile Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Yusuf D., burdaki hastanede yapılmış olan bütün müdahalelere karşın yaşamını yitirdi. Olayla alakalı olarak çalışma başlatmış olan Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı bir şekilde faaliyet gösteren Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı bulunan memurla, kısa bir zaman geçtikten sonra İbrahim D.'yi Mescid-i Selam isimli tramvay durağı üzerinde suç aleti bıçak ile beraber yakaladı ve hemen gözaltına alarak polis merkezine götürdü.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.