Bağcılar ilçesinde yangın paniği

İstanbul ilinin Bağcılar ilçesindeki Kemalpaşa mahallesi içerisinde 5 katlı  bir tane binanın çatı katı kısmında çıkan yangın  çok büyük bir paniğe sebep oldu.

Bağcılar ilçesinde yangın paniği


İstanbul ilinin Bağcılar ilçesindeki Kemalpaşa mahallesi içerisinde 5 katlı  bir tane binanın çatı katı kısmında çıkan yangın  çok büyük bir paniğe sebep oldu. Alevlerin tüm çatıyı sarmış olduğu bu yangında herhangi bir şekilde can kaybı veyahut yaralanan kimse olmazken bina içerisinde çok büyük bir oranda maddi hasarda gerçekleşti.

Yangın ise, Bağcılar ilçesindeki Kemalpaşa mahallesinde yer alan 1966 sokak içerisinde saatler 16:00 civarında gerçekleşti. 5 katlı  bir tane binanın çatı katı kısmında halen belirlenemeyen bir sebepten dolayı başlamış olan yangın aniden tüm çatıyı sardı. Yangını görmüş olan vatandaşlar, durumla ilgili olarak hemen itfaiye ile birlikte polis ve de sağlık ekiplerine bir ihbarda bulundu.

Olayın gerçekleşmiş olduğu yere hızlı bir şekilde intikal etmiş olan itfaiye ekipleri ise yangına  çok kısa bir zamanda müdahalede bulundu. Yangının tamamen kontrol altına alınmış olduğu bina içerisinde yer alan vatandaşlarda tedbir maksadı ile dışarıya çıkartıldı. Yangın esnasında çatı yer alan ve  çevrede bulunan vatandaşlar tarafından son anda dış kısma çıkartılmış olan tüplerin patlamaması da gerçekleşebilecek olası bir faciayı önlemiş oldu. Bağcılar ilçesi içerisinde  gerçekleşmiş olan bu yangında ise herhangi bir şekilde can kaybı yaşanmadığı konusundaki bilgiye ulaşıldı. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.