Nokia 9 Pureview modelinin basın görseli ortaya çıktı

Twitter üzerinde yapmış olduğu sızıntılar ile senelerdir gündemde bulunan Evan Blass, Nokia şirketinin yeni modeliyle ilgili çok daha yeni bir paylaşım yapmış oldu.

Nokia 9 Pureview modelinin basın görseli ortaya çıktı


Twitter üzerinde yapmış olduğu sızıntılar ile senelerdir gündemde bulunan Evan Blass, Nokia şirketinin yeni modeliyle ilgili çok daha yeni bir paylaşım yapmış oldu. Bu görsellere bakılır ise cihazın çok ince bir metal çerçevesi yer alacak ve telefon içerisinde herhangi bir noktada eğim bulunmayacak. Herkes Galaxy modelleri içerisinde gerçekleştiği gibi eğimi bulunan bir ekran beklerken, düz ekran ile gelecek PureView modeli biraz şaşırttı desek yanlış olmaz.

Ön panel kısmında ise ekran çentiği yer almayacak. Arka bölümde yer alan beşli kamera dizilimi de yeni bir şey değil. Daha önceki dönemde sızmış olan pek çok render’da bu düzeni açıkça görmüştük.

Tekrar ön panel içerisinde dikkat çekmekte olan bir nokta ise çerçevelerin fazlasıyla ince bir yapıda olması. Arka bölümde yer alan geniş kamera sebebi ile parmak izi okuyucuyu ön kısma yerleştirecek olduğu belirtilen HMD Global şirketi, 6 inç boyularında olması beklenmekte olan ekranın üstüne parmak izi kilidini de koymuş olacak. Böylelikle yeni nesil teknolojilerden bir tanesini Nokia içerisinde de görmüş olacağız.

8 GB'lık bir RAM bellek ve 256 GB'lık bir depolama alanı yer aldığı daha önce sızdırılmış olan Nokia 9 PureView modelinin resmi tanıtımını ise büyük bir sabırsızlık ile beklemekteyiz.
 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.