Balık tutmak için gitmişti hayatını kaybetti

Sakarya ilinde yer alan Ferizli ilçesi içerisinde, göle giderek balık avlamaya başladıkları esnada üstünde yer aldıkları sandalın alabora olmasından dolayı yaşlarının 16 ila 18 arasında değiştiği açıklanan 3 tane gençten 2 tanesi göl içerisinde kayboldu, öteki genç ise kurtarıldı.

Balık tutmak için gitmişti hayatını kaybetti


Sakarya ilinde yer alan Ferizli ilçesi içerisinde, göle giderek balık avlamaya başladıkları esnada üstünde yer aldıkları sandalın alabora olmasından dolayı yaşlarının 16 ila 18 arasında değiştiği açıklanan 3 tane gençten 2 tanesi göl içerisinde kayboldu, öteki genç ise kurtarıldı. Kaybolduğu açıklanan gençler arasından Ahmet D'nin ise cansız bir durumdaki bedenine ulaşılmış durumda.

Elde edilmiş olan bilgilere bakılırsa söz konusu bu olay öğle saatlerine doğru, Ferizli ilçesiyle Karasu ilçesinin arasında yer alan Akgöl üzerinde gerçekleşti. Balık tutabilmek amacıyla göle açıldıkları bilgisine ulaşılan Mustafa E. (16) ile birlikte  Hasan Y (18) ve Ahmet D. (17)'nin üstünde yer aldıkları sandal bilinmeyen bir sebeple alabora oldu. Sandalın alabora olmasından dolayı da 3 tane genç suya düşmüş oldu. Çevrede yer alan vatandaşlar, gençlerin seslerini duyduktan hemen sonra, yardıma koşmaya başladı, Mustafa E. suyun içinden kurtarıldı fakat Ahmet D. ile birlikte Hasan Y. isimli gençler ise kayboldu. İhbarda bulunulmasının hemen sonrasında bu bölgeye AFAD ekipleriyle birlikte sağlık ekipleri ve  jandarma ekipleri yönlendirildi.

Bot aracılığıyla göle açılmış olan AFAD personelleri, Ahmet D'nin cansız bir durumdaki bedenine ulaşmış oldu. Hasan Y isimli genci de arama çalışmalarının sürdüğü bilgisi iletildi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.