Rus kadının intiharı araştırılıyor

Antalya ili içerisinde yerleşik bir şekile yaşamını sürdüren Rus vatandaşlarından Nadezhda Z.(35), geceyi beraber geçirmiş olduğu erkek arkadaşının 7. katta yer alan evinin balkonuna çıktı ve buradan aşağıya atladı.

Rus kadının intiharı araştırılıyor


Antalya ili içerisinde yerleşik bir şekile yaşamını sürdüren Rus vatandaşlarından Nadezhda Z.(35), geceyi beraber geçirmiş olduğu erkek arkadaşının 7. katta yer alan evinin balkonuna çıktı ve buradan aşağıya atladı. Sağlık personellerinin olayın gerçekleştiği yerde ortalama olarak otuz dakik boyunca kalp masajı yapmış olduğu genç kadın, yaşamını kaybetti.

Söz konusu bu olay, saatler 11:00 civarında Muratpaşa ilçesinde yer alan Güzeloba Mahallesi üzerindeki 2278 Sokak içerisinde gerçekleşti. Antalya ili içerisinde yerleşik  bir şekilde yaşamını sürdüren Rus vatandaşlarından Nadezhda Z., geçtiğimiz akşam üzeri erkek arkadaşı olduğu bilgisine ulaşılan Murat Ö.'nün evine geldi. Geceyi de burda beraber geçirmiş olan Nadezhda Z., sabah erken saatlerde 7. katta yer alan dairenin balkonuna çıkarak aşağıya atladı. Kulağında kulaklık ile birlikte elindeki cep telefonuyla beton zemine düşmüş olan Nadezhda Z., ağır bir şekilde yaralanmış oldu.


İhbarda bulunulmasının sonrasında olayın gerçekleştiği yere polis ekipleriyle birlikte sağlık personelleri yönlendirildi. Sağlık personellerinin ortalama olarak 30 dakika boyunca kalp masajı yapmış olduğu Nadezhda Z., kurtarılamayarak yaşamını kaybetti.Polis ekipleriyle birlikte sağlık personellerinin incelemesinden ardından Nadezhda Z.'nin cansız bedeni otopsi gerçekleştirilmek amacıyla Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürüldü.

Polis ekiplerinin ifadesine başvurmuş olduğu Murat Ö. ise kız arkadaşının, kendine fazlasıyla bunalmış olduğunu ve artık hiç bir şekilde yaşamak istememekte olduğunu ifade ettiği iddia edildi. Polis ekipleri, Nadezhda Z. isimli rus kadının cep telefonuna inceleme yapmak amacıyla el koymuş durumda.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.