Bartın'da çocuğa cinsel taciz

Bartın ili içerisinde, 8 yaşında bulunan bir kız çocuğuna, binanın arka tarafında cinsel tacizde bulunmuş olduğu ileri sürülen E. O. (35) ekipler tarafından gözaltına alındı

Bartın'da çocuğa cinsel taciz


Bartın ili içerisinde, 8 yaşında bulunan bir kız çocuğuna, binanın arka tarafında cinsel tacizde bulunmuş olduğu ileri sürülen E. O. (35) ekipler tarafından gözaltına alındı. Emniyet içerisindeki işlemlerinden sonra adliyeye sevk edilmiş olan E. O., çıkartıldığı mahkeme tarafından da tutuklandı.

Söz konusu bu olay, geçtiğimiz gün Karaköy Mahallesi içerisinde yer alan Türbeyanı Sokak üzerinde gerçekleşti. E. O., iddialara bakılır ise 8 yaşında bulunan bir kız çocuğunu kandırdıktan sonra, binanın arka tarafına götürdü ve burda da cinsel tacizde bulunmuş oldu. Bu esnada çığlık atmış olan küçük kız, E. O.'nun yanından hızlı bir şekilde kaçıp koşmaya başlamış oldu.

Çevrede yer alanlarsa cep telefonu kamerası ile birlikte E. O.'nun fotoğraflarını çektikten sonra, polis ekiplerine ihbarda bulundu. E. O.'nun çekilmiş olan fotoğrafları yakalanabilmesi amacıyla sosyal medya üzerinden de paylaşılmış oldu. Polisler, başlatmış oldukları çalışma dahilinde, çevrede yer alan bütün güvenlik kamerası kayıtlarını da inceleme altına alındı. Bunun sayesinde yeri tespit edilmiş olan E. O., ekipler tarafından yakalanarak, gözaltına alınmış oldu.


Emniyet içerisindeki işlemlerinin hemen sonrasında adliyeye sevk işlemleri yapılan E. O., çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. E. O.'nun, değişik iller içerisinde çocukları kaçırma ile birlikte çocuklara cinsel istismar  gerçekleştirme ve hayvan hırsızlığı yapma şeklindeki suçlardan dolayı da sabıkalı bir durumda bulunduğu belirtildi.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.