Beklenmekte olan yağış başladı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından günlerden beri yapılan uyarıdan sonra beklenen yağış sonunda başlamış oldu.

Beklenmekte olan yağış başladı


Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından günlerden beri yapılan uyarıdan sonra beklenen yağış sonunda başlamış oldu. Havanın kapanmış olduğu Edirne ilinde saatler 15:30 itibariyle şiddetli bir şekilde yağışın yanı sıra fırtına etkili bir durumda olmaya başladı,  yaklaşık olarak 5 gibi kısa bir zaman içerisinde caddelerle beraber sokaklar adeta göle dönmüş oldu. Öte yandan Kırklareli ilinin Lüleburgaz ilçesi içerisinde de  çok daha şiddetli bir biçimde bastırmış oldu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul ilk sırada yer almak olmak üzere Trakya illeri içerisinde etkili bir durumda bulunacağını ön görmüş olduğu şiddetli yağışın yanı sıra fırtına Edirne ilinde başlamış oldu. Çok kısa bir zaman içerisinde kenti  adeta etkisi altına almış olan bu yağıştan sonra caddelerle beraber sokaklar adeta  göle fönmüş oldu. Yağmura hazırlıksız bir şekilde yakalanmış olan vatandaşlardan bazıları, tentelerin altlarıyla birlikte iş yerlerine sığınmış oldu.

Polis personelleri de trafiğin yoğun bir durumda bulunduğu kavşaklar üzerinde olumsuzluk yaşanmaması amacıyla tedbir aldı. Yağış yavaş yavaş şiddetini kaybetmiş olsa bile hafif sağanak bir biçimde kent içerisinde etkili olmayı sürdürüyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.