Hamidiye su ile alakalı açıklama yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Başkanı  görevinde bulunan Ekrem İmamoğlu; ''4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü''nün dahilinde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Hayvan Aşılama ile Tedavi Ünitesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Hamidiye su ile alakalı açıklama yaptı


İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Başkanı  görevinde bulunan Ekrem İmamoğlu; ''4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü''nün dahilinde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Hayvan Aşılama ile Tedavi Ünitesi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Burda basın mensupları tarafından sorulmuş olan soruları cevaplayan İmamoğlu, Haydarpaşa Garı ile birlikte Sirkeci Gar'ı ihalelerinin yanı sıra Hamidiye su konusunda açıklamalar yaptı. İmamoğlu, gazeteciler tarafından sorulan Hamidiye suyla alakalı boykot konusundaki soruya; ''Hamidiye su ile alakalı satışları artmaya başladı. Adeta yok satmakta satıyor. Daha öncesinde kutsal yerine koymuş oldukları bu söz konusu suya bugün yaklaşımlarına gülmekteyim'' ifadelerine yanıt verdi.

Haydarpaşa Gar'ı ile birlikte Sirkeci Gar'ı ihaleleri konusunda da konuşmuş olan İmamoğlu açıklamasında; ''Her  bir tüzel kişiliğin bu söz konusu ihale için iştirak hakkı bulunuyor. Bizler bugün içerisinde ihaleye kabul edilmiş olduk. İhaleyi alabilmek amacıyla da elimizden gelmiş olan çabayı gösterdik. Pazarlıklara da dahil olmuş bulunacağız. Haydarpaşa Gar'ı ile birlikte Sirkeci amacıyla kararlığımızı devam ettireceğiz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ihaleye girer giremez açıklama yapmış olan ve bizi adeta tehdit etmiş bulunan Devlet Demir Yolları sorumlularının motivasyonunu hiç bir şekilde anlamadım. Bunu  ise Ulaştırma Bakanı'nın  kesin bir şekilde sorması gerekli. Kamuda yer alan en değerli noktasının tekrar kamunun olabilmesi amacıyla da gereken ne ise yapacağız. Buraları da 16 milyon tane insana hizmet edebilecek bir duruma getirmek amacıyla çok daha fazla çalışacağız. Bedeli ne olur ise olsun orası kesinlikle İstanbul halkınındır'' ifadelerine yer verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.