Beton mikserinin altında kalan anne hayatını kaybetti, kızı ise annenin ittirmesi sonrasında hayatta kaldı!

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde karşıdan karşıya geçmekte olan anne ve kızı seyir halinde ilerlemekte olan beton mikserinin altında anne ile kızı kalırken, anne olay yerinde hayatını kaybetti.

Beton mikserinin altında kalan anne hayatını kaybetti, kızı ise annenin ittirmesi sonrasında hayatta kaldı!

Manisa'nın Turgutlu İlçesi Şehitler Mahallesi'nde yaşanan olayda Abdullah T. kontrolünde ki beton mikseri kavşaktan döneceği sırada karşıdan karşıya geçmekte olan anne ve kızı altına alarak sürüklemeye başladı. 

Bu esnada durumu farkeden çevrede ki vatandaşlar olaya müdahale ederek beton mikseri sürücüsü Abdullah T.'yi durdurdu ve 112 ekiplerine durumu bildirerek yardım istediler. 

Yapılan ihbar sonrasında kısa süre içerisinde bölgeye sevk edilen itfaiye ekipleri tarafından beton mikserinin altında kalan anne ile kızı çıkarılırken, küçük kızın kazayı hafif sıyırıklarla atlatması sonrasında olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrasında sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kızıyla birlikte beton mikserinin altında kalan anne ise sıkışması sonucunda ağır yaralı olarak kaldırıldığı Turgutlu Devlet Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bölgeye sevk edilen polis ekipleri tarafından kazanın yaşandığı cadde üzerinde yapılan ilk inceleme sonrasında annenin ölümüne, kızının ise yaralanmasına neden olan beton mikseri sürücüsü Abdullah T. gözaltına alındı. 

Kazaya tanık olan vatandaşlar annenin kızını beton mikseri altında sıkışmaktan iterek kurtardığı ve kızı için kendisini feda ettiği öğrenildi. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.