İzmir'de komşusuyla tartışan Jandarma Uzman Çavuş çıkan kavgada hayatını kaybetti!

İzmir'in Foça İlçesi'nde yaşanan olayda Jandarma Uzman Çavuş olarak görev yapmakta olan Serkan Özten, kavga ettiği yan komşuları tarafından önce silahla vuruldu daha sonra başına sopayla vurulması sonrasında kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

İzmir'de komşusuyla tartışan Jandarma Uzman Çavuş çıkan kavgada hayatını kaybetti!

İzmir'in Foça İlçesi Bağarası Kazım Dirik Mahallesi'nde dün saat 09:30 sularında yaşanan olayda, Foça Jandarma Komanda Okul Komutanlığı'nda görev yapmakta olan Jandarma Uzman Çavuş Serkan Özten ile yan komşuları Canali ve Salih Y. arasında tartışma çıktı.

İki taraf arasında geçmişten gelen bir husumetin bulunduğu öğrenilirken, taraflar arasında çıkan tartışma kısa süre içerisinde yerini kavgaya bıraktı.

Bu esnada evine giden Canali Y. pompalı tüfeğini getirerek Jandarma Uzman Çavuş Serkan Özten'e ateş açtı, açılan ateş sonrasında Özten kanlar içerisinde yerde kalırken, Canali Y.'nin kardeşi Sali Y. ise yerde kanlar içerisinde yatmakta olan Özten'in başına vurarak ağır yaraladı.

Yaşanılan olay sonrasında bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ağır yaralanan Serkan Özten'e yapılan ilk müdahale sonrasında hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay sonrasında bölgeye gelen jandarma ekipleri tarafından kavgaya karışan Canali ve Salih Y. kardeşler gözaltına alınarak karakola götürüldü, hastanede tedavi altında alınan Serkan Özten durumunun ağırlaşması sonrasında doktorlar tarafından yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olay sonrasında gözaltına alınan iki kişi ise biten sorgu işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.