Beylikdüzü ilçesinde uyuşturucuya geçit yok

Beylikdüzü ilçesi içerisinde  uyuşturucu madde satışı gerçekleştiren şüpheli şahısları takibe almış bulunan polis memurları, durdurmuş oldukları araç içerisinde iki tane şüpheliyi gözaltına almış bulundu.

Beylikdüzü ilçesinde uyuşturucuya geçit yok


Beylikdüzü ilçesi içerisinde  uyuşturucu madde satışı gerçekleştiren şüpheli şahısları takibe almış bulunan polis memurları, durdurmuş oldukları araç içerisinde iki tane şüpheliyi gözaltına almış bulundu. Polis memurları, yapmış oldukları üst araması esnasında 11,6 gram kadar skunkun yanı sıra 24  tane uyuşturucu hap ile birlikte 1.400 Türk Lirası tutarında bir para ele geçirmiş oldu.

Beylikdüzü ilçesinde yer alan, Adnan Kahveci Mahallesi içerisinde arabada uyuşturucu madde satılmakta olduğu konusunda bir ihbar almış bulunan Beylikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis memurları bir çalışma başlatmış oldu. Arabayı tespit etmiş bulunan memurlar 22 Kasım akşam üzeri saatler 21:30 civarında Adnan Kahveci Mahallesinde yer alan Osmanlı Caddesi üzerinde arabanın önünü kesip durdurdu. Aracın içinde yer alan Danyal T.(30) ile birlikte Şafak D.(36) isimli şahıslar arabadan indirilip, polis memurları tarafından üstleri de arandı. Memurlar, yapmış oldukları üst araması esnasında 11,6 gramlık skunkun yanı sıra 24 tane uyuşturucu hap ile birlikte 1.400 Türk Lirası tutarında bir para ele geçirmiş oldu. Emniyet içerisindeki işlemlerinin hemen sonrasında adliyeye sevki gerçekleştirilen şüpheliler arasından Danyal T. çıkartıldığı mahkeme içinde serbest bırakılmış durumdayken, Şafak D. ise tutuklanıp cezaevine yollandı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.