Minibüsler üzerindeki tehlikeli yolculuk sürüyor

Küçükçekmece ilçesinde yer alan Sefaköy semtinde  özellikle de  iş çıkış zamanları olduğunda otobüs ile birlikte minibüsler üzerinde çok büyük bir yoğunluk yaşanmakta.

Minibüsler üzerindeki tehlikeli yolculuk sürüyor


Küçükçekmece ilçesinde yer alan Sefaköy semtinde  özellikle de  iş çıkış zamanları olduğunda otobüs ile birlikte minibüsler üzerinde çok büyük bir yoğunluk yaşanmakta. Böyle olmasını fırsat bilmiş olan minibüs şoförlerinden bazıları da, minibüsleri dolu olmasına karşın kapılarını hiç bir şekilde kapatmıyor ve yolcu almaya devam ediyor. Evlerine gitme konusunda uğraşmakta olan vatandaşlar ise, minibüslerin kapılarından dışarıya kadar sarkıp yolculuk yapmayı sürdürüyor.

Vatandaşların  söz konusu bu tehlikeli yolculukları ise her seferinde saniye saniye kayıt altına alınıyor. görüntüler içerisinde bir takım minibüslerin komple dolmasına karşın, vatandaşların binmeye çalışmakta olduğu, şoförlerin ise bu duruma müsaade ettiği görülmekte. Şoförler, evine gitmeye çalışan vatandaşların dışarıya  kadar sarkmış olmasına karşın kapıları açık bir biçimde yoluna devam etmekte.

Küçükçekmece ilçesinde yaşamını sürdüren vatandaşlardan bir tanesi ise; ''Bunla alakalı olarak denetimlerin sıklaştırılmasını talep ediyorum. Minibüsçüler aslında fazlasıyla fevri bir durumda ve agresifler bu hususta. Daha çok yolcuyu araçlarına alabilmek amacıyla her  bir şeyi riske etmiş durumdalar ancak burda insan yaşamı söz konusu. Bu durumu biraz daha denetleme altına almaları ve denetlemeleri sıkı bir hale getirip genişletmeleri gereklidir'' ifadelerine yer verdi.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.