Bir kişi öldüren iki kişi yaralayan katil zanlısı ''Pişman değilim, zevk alıyorum''

Konyada yaklaşık olarak bir buçuk ay önce meydana gelen olayda mahallede fırıncılık yapmakta olan S.G., karşı kaldırımda boş olan dükkanın tutulduğu ve fırın açılacağını öğrenmesi sonrasında dehşet saçtı, fırını açmak isteyen kişi öldürüp diğer 2 kişiyi ise yaralayan S.G. polis ekipleri tarafından yakalanmıştı, mahkemeye çıkarılan S.G. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir kişi öldüren iki kişi yaralayan katil zanlısı ''Pişman değilim, zevk alıyorum''

22 Ağustos 2022 tarihinde Konya'nın Beyşehir İlçesi'nde bulunan Dalyan Mahallesi'nde fırıncılık yapmakta olan S.G. yolun karşısında bulunan dükkanın fırın olacağını duyduktan sonra dehşet saçtı. Silahını alan S.G. o esnada dükkanın içerisinde bulunan Erdal Üstüner, Y.A. ve M.Ş.'yi silahla vurarak olay yerinden uzaklaştı.

Silahlı saldırı sonrasında çevrede ki vatandaşlar yaralıların yardımına koşarken olayı 112 ekiplerine haber verdi, bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontroller sonucunda ağır yaralanan Erdal Üstüner'in olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi, diğer yaralılar Y.A. ve M.Ş. ise hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındılar. 

Olay sonrasında olay yeri inceleme ekiplerinin bölgede yaptıkları inceleme sonrasında Üstüner'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı. Öte yandan bir kişinin ölümüne ve iki kişininde yaralanmasına neden olan S.G.'nin olay yerinden kaçarak uzaklaştığı araç mezarlık yakınlarında terkedilmiş halde bulundu.

Yaşanan olay sonrasında Konya Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından katil zanlısı S.G.'yi yakalamak için çalışma başlatıldı. Polis ekipleri tarafından cinayet işleyerek kayıplara karışan S.G.'nin bulunması için 200'den fazla güvenlik kamerası izlenerek çalışmalar sonuç verdi ve firari katil zanlısı S.G. yanında M.İ. isimli şahısla birlikte kafede yakalanarak gözaltına alındı. 

Öte yandan şehir dışında bulunan S.G.'nin oğlu ve kardeşide gözaltına alınarak Konya Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Yaklaşık iki gün boyunca gerçekleştirilen sorgulama sonrasında katil zanlısı S.G. ve ona yardım ettiği belirlenen üç kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Erdal Üstüneri öldüren ve iki kişiyide yaralanan S.G. adliye çıkışı gazetecilerin sorduğu neden pişmanmısınız sorusuna ''Pişman değilim, zevk alıyorum'' cevabını verdi. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.