Bodrum'da yaşayanlar tedirgin

Bodrum ilçesinde yer alan Umurça Mahallesi üzerinde kimliği tespit edilemeyen şahıs, yaklaşık olarak 1 aydan bu yana çok sayıda fazla evin kapısıyla beraber penceresini zorlamış oldu, bazı evlerin içine girebildi ve evlerde yatmakta olan vatandaşları bir izledikten sonra gelmiş olduğu gibi çıkmaya devam eden şahıs sabaha karşı ekipler tarafından yakalandı.

Bodrum'da yaşayanlar tedirgin


Bodrum ilçesinde yer alan Umurça Mahallesi üzerinde kimliği tespit edilemeyen şahıs, yaklaşık olarak 1 aydan bu yana çok sayıda fazla evin kapısıyla beraber penceresini zorlamış oldu, bazı evlerin içine girebildi ve evlerde yatmakta olan vatandaşları bir izledikten sonra gelmiş olduğu gibi çıkmaya devam eden şahıs sabaha karşı ekipler tarafından yakalandı. Daha önceki dönemde uyuşturucu ile birlikte hırsızlık ve de  huzur bozma gibi suçlardan sabıkası bulunan bu şüpheli şahıs ifadesi alındıktan sonra ise serbest bırakılmış oldu.

Meydana gelen durumdan ötürü mahallede yaşayan sakinler tedirgin olmuş durumdayken, mahallede yaşamını sürdüren bazı vatandaşlar ise gruplar halinde mahalle içerisinde nöbet tutmaya başlamış idi. Polis ekipleriyle birlikte bekçiler de şüpheli şahsı yaklayabilmek amacıyla bir çalışma başlatmış oldu.

Mahallede yer alan gençler, sabah saatlerine doğru eşgale uyan 1 kişiyi görmelerinin hemen sonrasında polis ekiplerine ihbarda bulundu. Şüpheli şahsı yaklayabilmek amacıyla bir çalışma başlatmış olan ekipler, adının A. O. M. olduğu tespit edilen 22 yaşında bulunan şüpheli şahsı Kumbahçe'de yakalamış oldu. Gözaltına alınarak hızlı bir şekilde Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülmüş olan A. O. M., burda alınan ifadesinin hemen sonrasında öğleden sonra hemen adliyeye sevk edilmiş oldu. Mahkemeye çıkartılmış olan bu şahsa ''kişilerin huzur ile birlikte sükununu bozma'' şeklindeki suçtan dolayı işlem gerçekleştirildikten hemen sonra serbest bırakılmış oldu.


 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.