Bu mahallede 50 seneden beri bir olay olmadı

Samsun ilinde yer alan Bafra ilçesinin, 1400 nüfusa sahip olan Kolay Mahallesi üzerinde ortalama olarak 50 seneden beri cinayet ile birlikte hırsızlık, yaralama ve gasp benzerindeki büyük asayiş olayları meydana gelmiyor.

Bu mahallede 50 seneden beri bir olay olmadı


Samsun ilinde yer alan Bafra ilçesinin, 1400 nüfusa sahip olan Kolay Mahallesi üzerinde ortalama olarak 50 seneden beri cinayet ile birlikte hırsızlık, yaralama ve gasp benzerindeki büyük asayiş olayları meydana gelmiyor. Derbent Baraj Gölü'nün hemen yanında yer alan bu mahalle, doğal  bir durumdaki güzelliğinin yanında çok daha huzurlu ve olaysız bir durumda bulunmasından dolayı da ilgi çekmekte. Muhtar  görevinde bulunan Mustafa Öztürk açıklamasında; ''Burda insanlar arasında  herhangi bir şekilde anlaşmazlık yaşanabilecek bir durum bulunmuyor. 50 seneden beri çok ciddi  bir olay hiç yaşamadık'' ifadelerine yer verdi.

Bafra ilçesine tam olarak 23 kilometrelik bir uzak mesafede yer alan, 1.400 nüfusa sahip olan Kolay Mahallesi, bölge üzerinde en huzurlu ve asayiş yönünden herkes tarafından da ''olaysız bir mahalle'' şeklinde bilinirlik sağlamış durumda. Söz konusu bu mahalle içerisinde yaklaşık  olarak 50 seneden beri cinayet ile birlikte  hırsızlık, yaralama ve gasp benzerinde çok büyük çapa sahip asayiş olayı yaşanmamakta. Derbent Baraj Gölü'nün hemen yanında bulunan bu mahalle, doğal bir durumdaki güzelliğinin yanında asayiş yönünden tamamen olaysız geçmekte olmasıyla da çok fazla dikkat çekmekte. Mahalle içerisinde çok büyük olaylar yaşanmamasında, yöre üzerinde yaşamakta bulunanların birbirleri ile çok güçlü akrabalık bağının yer almasının etkili durumda olduğu da ifade ediliyor.


 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.