Bursa'da 3 aylık bebek beşiğinde annesi tarafından ölü olarak bulundu!

Bursa'da meydana gelen olayda yabancı uyruklu anne 3 aylık bebeğine emzirdikten sonra beşine yatırdı, bir süre sonra odaya gelen anne bebeğini beşikte ölü olarak buldu, ekipler tarafında meydana gelen olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bursa'da 3 aylık bebek beşiğinde annesi tarafından ölü olarak bulundu!

Bursa'nın İnegöl İlçesi Cerrah Mahallesi'nde meydana gelen olayda yabancı uyruklu 18 yaşında ki anne bebeği İ.H.B.'yi emzirdikten sonra beşiğine yatarak uyuttu.

Sabaha karşı yatağından kalkan anne beşiğinde uyuttuğu bebeğine baktığı sırada hareketsiz şekilde yattığını ve tepki vermediğini farketmesi sonrasında durumu 112 ekiplerine bildirerek yardım istedi.

Yapılan ihbar sonrasında kısa süre içerisinde bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sonrasında hastaneye kaldırılan 3 aylık bebek İ.H.B. yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden 3 aylık bebeğin savcı tarafından incelenmesi sonrasında kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için adli tıp morguna kaldırıldı, polis ekipleri tarafından meydana gelen olay sonrasında soruşturma başlatıldı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.