İzmir'de husumetli iki kişi arasında çıkan tartışma kanlı bitti, hayatını kaybeden gencin cansız bedeni denizden çıkarıldı!

İzmir'in Dikili İlçesi'nde meydana gelen olayda F.D. isimli şahıs balıkçı teknesinde husumetlisi olduğu öğrenilen Mert Temel ile tartışması sonrasında yanında bulundurduğu silahla husumetlisine kurşun yağdırarak öldürerek denize attı, husumetlisini öldürdükten sonra kaçarak kayıplara karışan F.D.'yi yakalamak için polis ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

İzmir'de husumetli iki kişi arasında çıkan tartışma kanlı bitti, hayatını kaybeden gencin cansız bedeni denizden çıkarıldı!

İzmir'in Dikili İlçesi'nde bulunan Dikili Limanı Balıkçı Barınağı'nda yaşanan olayda Mert Temel ile kız arkadaşı limana bağlı balıkçı teknesinde oturdukları sırada, aralarında önceden yaşanan olaylardan dolayı husumet olduğu öğrenilen F.D. tekneye geldi. 

F.D.'nin tekneye gelmesi sonrasında Mert Temel ile aralarında tartışma çıktı, çıkan tartışma kısa süre içerisinde yerini kavgaya bırakırken, F.D. isimli şahıs yanında bulundurduğu tabancayı çıkararak Mert Temel'e kurşun yağdırdı. 

Husumetlisine kurşun yağdıran şahıs daha sonra Temel'i denize atarak hızla bölgeden uzaklaştı. Yapılan ihbar sonrasında kısa süre içerisinde bölgeye sevk edilen sağlık ve sahil güvenlik ekipleri tarafından silahla vurulması sonrasında denize atılan Mert Temel'in cansız bedeni denizden çıkarıldı.

Bölgeye gelen olay yeri inceleme ekipleri ve savcı tarafından yapılan inceleme sonrasında Mert Temel'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı.

Öte yandan silahıyla Mert Temel'in ölümüne neden olan sonrasında ise olay yerinden kaçan F.D.'nin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatıldı. 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.