Çalındığı açıklanan arabasına 4 seneden sonra kavuştu

Iğdır asıllı olduğu açıklanan Tanrıverdi Akbulut, 2015 senesi içerisinde Kocaeli ilinde yer alan Gebze ilçesi içerisinde çalınan aracına tam tamına 4 seneden  sonra kavuşmuş oldu.

Çalındığı açıklanan arabasına 4 seneden sonra kavuştu


Iğdır asıllı olduğu açıklanan Tanrıverdi Akbulut, 2015 senesi içerisinde Kocaeli ilinde yer alan Gebze ilçesi içerisinde çalınan aracına tam tamına 4 seneden  sonra kavuşmuş oldu. 1996 model  olduğu bilgisine ulaşılan otomobili öpmüş  bulunan Akbulut, ''Ben artık umudumu kesmiştim. ''Bulundu'' diye bir gelince çok fazla sevindim. Ruhsat ile birlikte plakasını yenileyip kullanacağım'' ifadelerine yer verdi.

Gebze ilçesi içerisinde özel bir firmada servis şoförlüğü yapmakta bulunan Tanrıverdi Akbulut'a (71) ait olduğu bilgisine ulaşılan 34 FDD 75 plakasına sahip otomobil, otoparktayken çalındı. Bir müddet boyunca, kendisine yapılacak iyi haberi beklemeye başlayan Tanrıverdi Akbulut, daha sonrasında ise memleketi olan Iğdır iline geri döndü ve buraya yerleşmiş oldu. Otomobili ile alakalı ümidi kesmiş olan Tanrıverdi Akbulut'a sevineceği bir haberi  ise Kayseri Emniyet Müdürlüğü vermiş oldu.

3 Temmuz 2019 tarihinde uygulama yapmakta bulunan Kayseri Emniyet Müdürlüğüne bağlı bulunan Oto Hırsızlık Büro Amirliğinde yer alan ekipler, şüphelenilmesinin sonrasında 74 BU 479 plakasına sahip otomobili durdurmuş oldu. Arabayı hemen kriminal bir inceleme altına almış olan polisler, şase numarasının farklı bir arabadan kesilip monte edilmiş olduğunu tespit etti. Süren incelemeyle birlikte soruşturma sonrasında ise söz konusu bu otomobilin 15 Temmuz 2015 tarihi içerisinde Kocaeli ilinde yer alan Gebze ilçesinden çalındığı açıklanan 34 FDD 75 plakasına sahip bir araç olduğu tespit edildi. Bu durumun üstüne Iğdır ilinde yaşamını sürdüren Tanrıverdi Akbulut'u aramış olan ekipler arabasını gelerek teslim almasını talep etti.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.