Çalınmış olan 6 tonluk iş makinasını buldular

Mersin ilinin Erdemli ilçesi içerisinde çalınmış olan 6 tonluk iş makinasının bulunduğu açıklandı.

Çalınmış olan 6 tonluk iş makinasını buldular


Mersin ilinin Erdemli ilçesi içerisinde çalınmış olan 6 tonluk iş makinasının bulunduğu açıklandı.

Edinilmiş olan bilgiye bakılırsa, 3 Aralık tarihi içerisinde kötü hava koşullarından dolayı 6 tonluk iş makinası Hacıalanı Yaylası üzerinde çalışmakta olduğu yerde bırakıldı. 

7 Aralık tarihi içerisinde sahibi geri döndüğü zaman iş makinasını yerinde bulamadığından dolayı güvenlik güçlerinden ve de arkadaşlarından yardım talebinde bulundu. Konu sosyal medya üzerindende paylaşılıp iş makinasının bulunması amacıyla yardım talep edildi. 

Televizyonlar ile birlikte sosyal medyada yer alan haberleri görmüş olan bir vatandaş çalınmış 6 tonluk iş makinasının Mersin Yalınayak bölgesinde olduğu ihbarını gerçekleştirdi. İhbarı değerlendirmiş olan Erdemli İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler çalınmış olan makinanın yerini belirledi. Yapılmış olan inceleme esnasında iş makinasının Erkan Süder'e ait bir durumda olduğu belirlendi. Makina ekipler tarafından aynı zaman içerisinde operatörde olan Süder'e verildi.

İş makinasının sahibi ve aynı zaman içerisinde operatör olan Erkan Süder tarla imarı konusunda kullandığı yaklaşık 200.000 lira değerine sahip makinasının bulunmasından ötürü çok büyük bir mutluluk yaşadı. Süder açıklamasında; ''Tarla imarı konusunda kullanmış olduğumuz 6 tonluk iş makinası çok şükürki bulundu. Makinamızın bulunması konusunda emeği geçmiş olan Erdemli İlçe Jandarma Komutanlığı ile birlikte arkadaşlarıma teşekkür etmekteyim'' ifadelerine yer verdi. 

Makinanın bulunması amacıyla bazı bölgeler içerisinde zaman zaman drone kullanarak arama gerçekleştiren Ali Kemik'te; ''Makinamız Hacıalanı Yaylası içerisinden çalınmıştı. Vatandaşlarımızın hassasiyetleri ile birlikte jandarma ekiplerimizin titiz çalışması sonrasında makinamızı Mersin Yalınayak Mezarlığı bölgesinde terk edilmiş bir durumda bulduk. Ekipler  ise makinamızın 15 saat çalıştırılmış olduğunu da belirledi. Olayla alakalı olarak soruşturma devam ediyor. İş makinamızın bulunması konusunda emeği geçmiş olan jandarma ekipleri ilk sırada olmak üzere bütün herkese teşekkür etmekteyiz'' ifadelerini kullandı. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.