Bu güvenlik kamerasının şarjı bitmiyor

Akıllı ev cihazları içerisinde kendini kanıtlamış durumda bulunan Netgear’ın alt markalarından biri olan Arlo, yeni bir  tane güvenlik kamerasının tanıtımını yaptı. Arlo

Bu güvenlik kamerasının şarjı bitmiyor


Akıllı ev cihazları içerisinde kendini kanıtlamış durumda bulunan Netgear’ın alt markalarından biri olan Arlo, yeni bir  tane güvenlik kamerasının tanıtımını yaptı. Arlo Ultra’nın mevcut durumdaki hareket algılayıcısı tetiklendiği zaman dahili hareket sensörleri görüntüyü akıllı telefonunuza veyahut seçmekte olduğunuz bir akıllı cihaza gönderip güvenliğiniz amacıyla sizi bilgilendirmekte.

İlave bir şekilde ücretsiz olarak sağlamış olduğu bulut depolama alanı sayesinde bütün hareketli olayları kayıt altına almış bulunuyor.

Bu sensörle birlikte manyetik şarj teknolojisi sayesinde gereksiz durumda herhangi bir kayıt işlemi yapmamakta bulunan Arlo, AA Lityum pille birlikte 2 seneye kadar çalışma zamanı sunmuş oluyor.

İlave bir şekilde 4K kayıt alabilme özelliğine sahip olan Arlo Ultra ince durumdaki ayrıntıları da yakalayıp bayağı iddialı bir kullanım alanı sunmuş oluyor. Bunların yanı sıra rüzgar ve yağmur gibi rahatsız eden arka plan seslerini azaltmakta olan gürültü engelleyici 2 tane mikrofonu da yer almakta.

İşte yeni tanıtımı yapılan Arlo Ultra‘nın özelliklerinden bazıları;

* 4K Çözünürlük sunabiliyor
* 180 Derececelik bir görüş alanına sahip
* Otomatik bir şekilde yakınlaştırma ve de takip yapabiliyor
* Gece görüşü yapabiliyor
* Dahili sirenle birlikte 2 tane mikrofonla geliyor
* Led spot ışığı sayesinde renkli bir gece görüşüne sahip
* Manyetik bir şarj istasyonu mevcut

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.