Cami bahçesindeki adamı uyandıramadılar

Antaly ilinde yer alan bir cami bahçesi içerisinde kolonya içerek sızmış olan Şükrü Çetin'i  hiç kimse uyandırmayı başaramadı.

Cami bahçesindeki adamı uyandıramadılar


Antaly ilinde yer alan bir cami bahçesi içerisinde kolonya içerek sızmış olan Şükrü Çetin'i  hiç kimse uyandırmayı başaramadı. Yüzüne konmaya başlayan sineklere de  hiç bir şekilde aldırış etmemekte olan Çetin'i görmüş olan sağlık personelleri de ilk önce ölü zannetti.

Antalya ili içerisinde, öğlene doğru 11:30 civarında Kepez ilçesinde yer alan Yükseliş Mahallesindeki Yükseliş Camisine öğle namazını kılmak amacıyla gelmiş olan imam, caminin bahçe kısmında hareketsiz bir kişinin yatmakta olduğunun farkına vardı. Durumun ihbarda bulunulmasının hemen sonrasında olayın yaşanmış olduğu yere intikal eden sağlık personelleri, söz konusu bu şahsın ilk önce ölmüş olduğunu zannetti.

Olayın yaşanmış olduğu yere intikal eden ekipler, adının Şükrü Çetin olduğu anlaşılmış olan adamın kolonya içmiş olduğunu açık bir şekilde tespit etmiş oldu. Ekipler ise çok uzun bir zaman boyunca Çetin'in uyandırmaya çalışmış olsa bile hiç bir şekilde başarılı olamadı. Bütün bu uyarılara aldırış etmemekte olan Şükrü Çetin, horuldayıp uyumayı sürdürdü


Polislerin istekleri ile birlikte olayın gerçekleşmiş olduğu yere intikal eden sağlık personelleri, yerde görmüş oldukları Çetin'i ölü zannette. Yerdeyken ilk müdahalesi gerçekleştirilmiş olan Çetin, sedyeye alındığı esnada bile hiç bir şekilde uyanmadı. Çetin, olay yerine gelen ambulans ile Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.