Çiftlikbank mağduru genç yaşamına kıydı

İstanbul ilinde yer alan Başakşehir ilçesindeki bir tane poligonda gözetmenle beraber atış gerçekleştiren Recep Ataş, ani bir şekilde elinde yer alan tabancayı kendine doğrulttu ve kalbine bir el ateş edip intihar etmiş bulundu

Çiftlikbank mağduru genç yaşamına kıydı


İstanbul ilinde yer alan Başakşehir ilçesindeki bir tane poligonda gözetmenle beraber atış gerçekleştiren Recep Ataş, ani bir şekilde elinde yer alan tabancayı kendine doğrulttu ve kalbine bir el ateş edip intihar etmiş bulundu. Ataş'ın  ise Çiftlik Bank mağduru olmasından dolayı yaşamına son verdiği ileri sürüldü

Söz konusu bu olay, Başakşehir 4. Etap üzerinde yer alan Mevlana Celaleddin Rumi Caddesi üzerinde gerçekleşti. Elde edilmiş olan bilgilere bakılırsa saatler 11:00 civarında Recep Ataş adına sahip genç atış yapabilmek amacıyla caddenin üstünde yer alan poligona geldi. Görevli  durumda bulunan gözetmenle beraber poligona giriş gerçekleştiren genç burda atış yapmaya başladı. Birkaç tane atış gerçekleştirmesinin sonrasında Ataş elinde yer alan silahı kalbine doğrulttu ve ani bir şekilde tetiğe basmış oldu. Recep Ataş'ın kanlar içerisinde yerde kalmış olduğunun farkına varan görevli durumla ilgili olarak sağlık ekipleriyle beraber polis ekiplerine ihbarda bulundu. İhbarda bulunulmasının hemen sonrasında olayın gerçekleştiği yere intikal eden sağlık personelleri yapmış oldukları kontroller esnasında Recep Ataş'ın yaşamını yitirmiş olduğunu tespit etti. Bunun hemen sonrasında olayın yaşandığı yeri inceleme ekipleri çevre üzerinde incelemeler gerçekleştirdi. Olayın yaşandığı yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının hemen sonrasında Recep Ataş'ın cansız durumdaki bedeni Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

İntiharın yaşanmasının sonrasında aile çok büyük  bir şok yaşamış durumdayken Kazım Ataş, oğlunun Çiftlik Bank isimli platforma para yatırabilmek amacıyla bankadan kredi çekmiş olduğunu ve çekmiş olduğu krediyi ödeyemediğinden dolayı da bunalımda bulunduğunu ifade etti. 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.