Emniyetin bahçesi otomobil galerisi gibi oldu

İstanbul ili içerisinde milyonluk araba çetesine  özel bir operasyon gerçekleştirildi.

Emniyetin bahçesi otomobil galerisi gibi oldu


İstanbul ili içerisinde milyonluk araba çetesine  özel bir operasyon gerçekleştirildi. Şasi numaralarını değiştirmiş oldukları ileri sürülen altı şahıs gözaltına alınmış oldu. Lüks arabalar emniyetin bahçe kısmında basın mensuplarına açık bir şekilde gösterilmiş oldu.

İstanbul ili içerisinde çalıntı bir durumda bulunan lüks arabaların şasi numaralarını değiştirdikten sonra satışını gerçekleştirdikleri iddiasıyla altı tane şüpheli  şahıs ekipler tarafından gözaltına alınmış oldu. Milyonluk bir değere sahip olan 22 tane lüks araba da emniyetin bahçe kısmına alındı.

Elde edilmiş olan bilgiye bakılır ise, Asayiş Şube Müdürlüğünde görevli bulunan Oto Hırsızlık Büro Amirliğine bağlı ekipler, bir  tane şebekenin ağır hasara sahip lüks arabaların şasi numaralarını çalmış olduklarını benzeyen markayla birlikte model üzerindeki arabaların şasi numaralarını değiştirdikten sonra piyasaya sürmüş olduğunu tespit etti. Söz konusu bu soruşturmanın dahilinde, altı tane adrese gerçekleştirilen eş zamanlı operasyon kapsamında, altı tane zanlı yakalanmış oldu.

Söz konusu bu şebekenin hali hazırda yer alan yöntemle satmış olduğu tespit edilen 22 tane lüks arabaya da el konulmuş oldu. Emniyet içerisindeki işlemleri tamamlanmış olan şüpheli şahıslar, adliyeye sevk edilmiş oldu.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.