Cinnet geçiren 87 yaşında ki emekli asker önce eşini sonra oğlunu öldürdü!

Eskişehir'de yaşanan olayda 87 yaşında ki emekli asker ruhsatlı tabancasıyla önce eşini öldürdü, sonrada bir oğlunu öldüren Aslan diğer oğlunu ise vurarak ağır yaraladı. Katliama imza atan Aslan sonrasında da karakola giderek ekiplere teslim oldu.

Cinnet geçiren 87 yaşında ki emekli asker önce eşini sonra oğlunu öldürdü!

Eskişehir İnönü'de Erenköy Mahallesi'nde eşiyle birlikte ikamet etmekte olan 87 yaşında ki emekli asker Mehmet Aslan aralarında çıkan tartışma sonrasında eşini vurarak öldürdü.

Hırsını alamayan 87 yaşında ki emekli asker daha sonrasında da Bilecik'in Bozöyük İlçesi'nde oturmakta olan Erol Aslan ve Osman Aslan'ın evine giden baba yanında bulunan tabancasıyla birlikte iki oğlunu ağır yaraladı.

Silah seslerini duyan çevrede ki vatandaşlar durumu 112 ekiplerine bildirerek yardım istediler. Gelen ihbar sonrasında bölgeye sevk edilen polis ekipleri tarafından babasının ateşlediği silahla ağır yaralanan Erol Aslan hayatını kaybetti, ağır yaralanan Osman Aslan ise bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sonrasında hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Hastaneye kaldırılan Osman Aslan'ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, oğlunu ve eşini öldüren, diğer oğlunu ise ağır yaralayan baba Mehmet Aslan karakola giderek teslim oldu.

Polis ve jandarma ekipleri tarafından iki evde yapılan inceleme sonrasında Erol Aslan'ın ve Fadime Aslan'ın cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma başlayan ekipler biten sorgu sonrasında Mehmet Aslan'ı adliyeye sevketti.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.