Polis ekipleri tarafından 15 yıldır kayıp olarak aranan kadının kocası tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı!

2008 yılında kaybolan kadının dosyasını yeniden açan cinayet büro dedektifleri aradan geçen 5 sene sonrasında olayla ilgili kadının kocası dahil 5 kişiyi gözaltına aldı, kaybolan kadının kocası önce cinayeti itiraf etti sonrada cinayeti yalandı, adliyeye sevk edilen adam tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Polis ekipleri tarafından 15 yıldır kayıp olarak aranan kadının kocası tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı!

14 Şubat 2008 tarihinde 2 çocuk annesi Ayşegül Serin'in kaybolması üzerine yakınları Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'ne giderek kayıp ihbarında bulundular.

O dönem ekipler tarafından yapılan geniş çaplı incelemede Serin'e ait herhangi bir ize rastlanmazken uzun süre boyunca genç kadının bulunmaması üzerine ekipler dosyayı kapattı.

Aradan geçen 15 yıl sonrasında kapanan dosyayı tekrardan açan cinayet büro dedektifleri soruşturmayı derinleştirmeleri sonrasında da bir çok kişiyi sorguya çekmeleriyle birlikte cinayet aydınlatıldı.

Olayla ilgili sorguya alınan Ayşegül Serin'in kocası S.S. ve ailesinden dört kişi Serin'in kaybolmasıyla ilgili gerçekleştirilen sorguda olayla alakalarının olmadığını söylerken, itiraf Serin'in kocası S.S.'den geldi.

Eşini öldürdüğünü ve sonrasında da gömdüğünü söyleyen S.S. savcılıkta ki ifadesinde olayı inkar ederek böyle bir şey yapmadığını söyledi.

Gelen cinayet itirafı sonrasında polis ekipleri tarafından S.S. dahil 5 kişi adliyeye sevk edilirken 3 kişi salıverildi, S.S. tutuklanırken annesi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.