Cinnet geçiren genç babasını 20 yerinden bıçaklayarak öldürdü

İzmir'in Buca İlçesi'nde meydana gelen feci olayda 26 yaşında ki genç babasının ölen annesi ve ablası hakkında kötü konuştuğunu ileri sürerek 20 yerinden bıçakladı. Babasını öldürdükten sonra karakola giderek teslim olan genç tutuklandı.

Cinnet geçiren genç babasını 20 yerinden bıçaklayarak öldürdü

İzmir'in Buca İlçesi Adatepe Mahallesi'nde yaşanan olayda babasıyla arasında ölen anne ve ablasıyla ilgili tartışma çıktığını iddia eden 26 yaşında ki A.V., babası Kazım Vurgunu çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrasında 20 bıçak darbesiyle öldürdü. Babasını öldüren A.V. daha sonrasında Şirinyer Polis Merkezi'ne giderek babasını öldürdüğünü polis ekiplerine itiraf etti.

Yüzüstü ölü halde bulundu

Gelen cinayet itirafı sonrasında harekete geçen polis ekipleri kısa süre içerisinde cinayetin işlendiği eve geldiğinde yapılan kontroller sonucunda Kazım Vurgun'u yüzüstü ölmüş bir vaziyette buldu. Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından yapılan kontroller sonucun Kazım Vurgun'un koltuk altından ve sırtından 20 bıçak darbesiyle öldürüldüğü belirlendi. 

Cinayetin işlendiği eve gelen olay yeri inceleme ve savcı tarafından evde yapılan ilk incelemeler sonrasında baba Kazım Vurgun'un cansız bedeni otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Morguna kaldırıldı. 

Gelen itiraf sonrasında sorguya alındı

Babasını öldürdüğünü itiraf eden 26 yaşında ki A.V. daha sonra polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak sorguya götürüldü. A.V. polise verdiği ifadesinde babası Kazım Vurgunla 10 yıldır görüşmediğini yaklaşık 6 ay önce barıştığını olay saatinde de eski konuların açılması nedeniyle ölen annesi ve ablası hakkında babasının kötü konuştuğundan dolayı sinirden kendini kaybettiğini bu yüzden babasını bıçaklayarak öldürdüğünü itiraf etti. 

Adliyeye sevk edilerek tutuklandı

Babası Kazım Vurgun'u öldürdükten sonra gözaltına alınan ve polis merkezinede biten işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen A.V. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.