Yolda karşılaşan husumetliler kavgaya tutuştu, biri vurdu, diğeri bıçakladı

Karamanda meydana gelen olayda evine doğru gitmekte olan şahıs karşısına husumetlisi çıkınca aralarında tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonrasında evine doğru giden şahıs yanında bulundurduğu tabancayla husumetlisine kurşun yağdırdı, yaralılar sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Yolda karşılaşan husumetliler kavgaya tutuştu, biri vurdu, diğeri bıçakladı

Karaman'da evine doğru ilerlemekte olan Hayrettin Akdağ yürüdüğü sırada karşı yönden gelen husumetlisi olduğu öğrenilen Zekeriya K. ile karşılaştı. Karşılaşma sonrasında ikili arasında kısa süreli tartışma yaşanırken kısa süre içerisinde kavgaya dönüştü. 

Kavga esnasında Zekeriya K. yanında bulunan bıçağı çıkararak Akdağ'ı iki bıçak darbesiyle yaraladı, yaralanan Akdağ daha sonra belinde bulundurduğu tabancayla kavga ettiği sırada üzerine çıkan Zekeriya K.'ye ateş açtı. Kurşunun karın boşluğu bölgesine isabet etmesi sonucunda acıyla geriye doğru giden Zekeriya K. daha sonra Hayrettin Akdağ'ın iki el daha ateş etmesiyle birlikte ağır yaralandı.

Yaralılar tedavi altına alındı

Olay sırasında bıçak darbesiyle yaralanan ve husumetlisine kurşun yağdırıp ağır yaralanmasına neden olan Akdağ daha sonra vurduğu Zekeriya K.'nin başında sigara yakarak beklemeye başladı. Çevrede ki vatandaşların polis ve sağlık ekiplerine haber vermesi sonrasında gelen polis ekipleri tarafından Hayrettin Akdağ yanında bulundurduğu tabancayı polis ekiplerine teslim etti.

Kurşunların isabet ettiği Zekeriya K. ise ağır yaralanması sonrasında olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sonrasında Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Öte yandan bıçak darbelerinin hedefi olan Hayrettin Akdağ ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. 

Hastanede tedavisi tamamlanan Hayrettin Akdağ polis ekiplerine teslim edilmesi sonrasında gözaltına alınarak karakola götürüldü. İkilinin aralarında bulunan husumetin 7 yıl önceye dayandığı, küfürleşmelerinden dolayı daha önce birbirlerinden yine şikayetçi oldukları öğrenildi.

Zekeriya K.'nin hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenilirken Hayrettin Akdağ polis merkezinde biten işlerimlerinin ardından adliliye sevk edildi ve mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.