Çocuk sürücünün gerçekleştirdiği trafik kazasında 1 kişi öldü

Adıyaman ilinde yer alan Kahta ilçesi içerisinde 15 yaşında olduğu açıklanan çocuk şoförün kullanmakta bulunduğu otomobil henüz bilinmeyen bir sebeple kontrolden çıkarak taklalar attı ve sonrasında tarlaya yuvarlanarak durdu.

Çocuk sürücünün gerçekleştirdiği trafik kazasında 1 kişi öldü


Adıyaman ilinde yer alan Kahta ilçesi içerisinde 15 yaşında olduğu açıklanan çocuk şoförün kullanmakta bulunduğu otomobil henüz bilinmeyen bir sebeple kontrolden çıkarak taklalar attı ve sonrasında tarlaya yuvarlanarak durdu. Kazanın sonrasında 1 kişi yaşamını yitirirken 1 kişinin ise yaralandığı açıklandı. Söz konusu bu kaza esnasında, 15 yaşında olduğu bilgisine ulaşılan şoför koltuğundaki Yusuf Çiçek yaşamını yitirdi.

Elde edilmiş olan bilgilere bakılır ise, Adıyaman ilinde yer alan Kahta ilçesi içerisinde gerçekleşen bu olay esnasında, Yusuf Çiçek (15) yönetiminde bulunan 33 AD 057 plakasına sahip bir otomobil, Kahta ilçesinde yer alan Atatürk Baraj Göleti'ne yakın bir bölgede taklalar attı ve sonrasında ise tarlaya yuvarlanmış oldu. Gerçekleşen bu kaza esnasında otomobilin şoför koltuğunda yer alan Yusuf Çiçek'le beraber otomobil içerisinde yer alan Ramazan Güngör (18)'ün yaralandığı açıklandı.

Yaralı vatandaşlar olayın yaşandığı yere intikal eden ekipleri tarafından gerçekleştirilen ilk müdahalenin hemen sonrasında hızlı bir şekilde Kahta Devlet Hastanesine götürüldü. Hastane içerisinde tedavi altına alındığı açıklanan yaralılar arasından Yusuf Çiçek ise burda gerçekleştirilen tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi. Söz konusu bu kaza ile alakalı soruşturmanın devam ettiği bilgisine ulaşıldı

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.