Çocuklarını kurtarmaya çalışan anneler boğularak yaşamını yitirdi

Şanlıurfa ilinin Bozova ilçesi içerisinde iki tane  anne, Atatürk Baraj Gölü içine girerek boğulma tehlikesi geçirmiş olan çocuklarını kurtarmaya çalışırken boğuldu.

Çocuklarını kurtarmaya çalışan anneler boğularak yaşamını yitirdi


Şanlıurfa ilinin Bozova ilçesi içerisinde iki tane  anne, Atatürk Baraj Gölü içine girerek boğulma tehlikesi geçirmiş olan çocuklarını kurtarmaya çalışırken boğuldu. Ambulans aracılığıyla hastaneye götürülmüş olan üç tane çocuktan iki tanesinin durumunun da halen ağır konusunda bilgiye ulaşıldı.

Elde edilmiş olan bilgilere bakılır ise söz konus ubu olay, Şanlıurfa ilinin Bozova ilçesinde yer alan Arıkök kırsal mahallesi içerisinde gerçekleşti. İddialara bakılır ise, aileleriyle beraber piknik yapma amacıyla Atatürk Baraj Gölü'nün yanına gitmiş olan üç tane çocuk, serinleyebilmek maksadıyla suyun içine girdi.

Çocuklar, girmiş oldukları suyun derin olduğunun  farkına varamayınca aniden dibe battılar. Olayı fark eden Nimet Yıldırım ile birlikte Sıdıka Beden adlı anneleri hızlı bir şekilde suyun içine atlayıp çocuklarını kurtarmak için uğraştı. Çocuklar, çevrede yer alanların yardımları ile kurtarılmış bir durumdayken anneleri de suyun içine batıp gözlerden kayboldu.

Hastaneye götürülmüş olan üç tane çocuktan iki tanesinin sağlık durumunun ağır olduğu konusunda bilgiye ulaşıldı. Olayın yaşandığı yere intikal eden ekipler, annelere ulaşamadığı için hemen su altı polislerini olay yerine çağırdı. Dalgıç polis ekipleri, yapmış oldukları çalışmalar sonrasında Nimet Yıldırım ve Sıdıka Beden adlı annelerin cansız bedenlerine ulaşarak suyun içinden çıkarttı.

Cenazeler ise, Bozova Devlet Hastanesinin Morguna götürülmüş bir durumdayken olayla alakalı olarak soruşturma da başlatılmış oldu.

 

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.