Çocuklarının gözleri önünde öldürüldüler

Isparta ili içerisinde gündüz vaktinde dehşete düşürmüş olan bir olay meydana geldi. Uzman çavuş ile birlikte eşi evlerinde silahla öldürülmüş bir biçimde bulundu.

Çocuklarının gözleri önünde öldürüldüler


Isparta ili içerisinde gündüz vaktinde dehşete düşürmüş olan bir olay meydana geldi. Uzman çavuş ile birlikte eşi evlerinde silahla öldürülmüş bir biçimde bulundu. Olayın yaşandığı yere intikal eden polis memurları ise katil zanlısını her bir tarafta aramaya başladı.

Elde edilmiş olan bilgilere bakılırsa Davraz Mahallesi'nde yer alan 142. Cadde üzerindeki bir tane sitenin giriş katında yer alan daireden çıkan silah seslerinin farkına varan mahallede yaşamını sürdürenler polis ekiplerine ihbarda bulundu. Olayın yaşanmış olduğu yere intikal eden polis memurları, Isparta Terörizmle Mücadele Eğitim ile Tatbikat Merkezi içerisinde uzman çavuş pozisyonunda görevli olduğu bilgisine ulaşılan Erkan Ö. ile birlikte eşi Ebru Ö.'ün cansız bir durumdaki bedenlerine ulaştı.


Öztürk çiftini 2 tane çocuklarının yanında öldürdükten hemen sonrasında kaçmış olan ve çiftin akrabaları olduğu ileri sürülen katil zanlısının yakalanabilmesi amacıyla da bir çalışma başlatılmış oldu. Bu esnada, Isparta'nın Emniyet Müdürü görevinde bulunan Metin Altay ile birlikte Isparta Garnizon Komutanı görevinde bulunan Tuğgeneral Tamer Atay ise olayın yaşandığı yere intikal ederek yetkililerden özel bilgiler almış oldu.


Polis memurlarının daire içerisindeki incelemeleri ise halen sürüyor.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.