Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu gelen suikast tehditlerine yönelik sessizliğini bozdu "Başaramayacaklar"

Geçtiğimiz hafta Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanması sonrasında seçim çalışmalarına başlayan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu şahsına yönelik suikast tehditlerinin geldiği haberine ilişkin açıklamada bulundu. Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçtaroğlu "Ben terör örgütleri tarafından öldürülmek ve kimi güçler tarafından linç edilmek istenen bir siyasetçiyim. Ne yaşamış olursam olayım, bir adım geri adım atmadım. Dolayısıyla kimse de endişe etmesin. Neyle ve kiminle tehdit ederlerse etsinler; tehdit eder görünürlerse görünsünler başaramayacaklar. İlk seçimlerde iktidarı devralacağız" ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu gelen suikast tehditlerine yönelik sessizliğini bozdu "Başaramayacaklar"

Geçtiğimiz hafta Pazartesi günü 6'lı masa tarafından gerçekleştirilen toplantı sonrasında Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu şahsına suikast tehditlerinin geldiği haberlere ilişkin açıklamada bulundu. 

Geçtiğimiz haftada CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel tarafından yapılan açıklamada "Durum ciddi. Zırhlı araç yolladılar Kılıçdaroğlu kabul etmedi. Bu tehditler aslında seçimi bir korku iklimine taşımaya yönelik" ifadelerine yer verilmişti.

Yaşanılan gelişmeler sonrasında sessizliğini bozan CHP Lideri Kılıçdaroğlu "Olur, böyle şeyler; önemsemiyorum. Ben terör örgütleri tarafından öldürülmek ve kimi güçler tarafından linç edilmek istenen bir siyasetçiyim. Ne yaşamış olursam olayım, bir adım geri adım atmadım. Dolayısıyla kimse de endişe etmesin. Bu türden haberlerin aynı zamanda bazı mahfillerin propaganda enstrümanı olduğunu da biliyorum" dedi.

Yapılan açıklamalarda geçtiğimiz yıllarda terör örgütü tarafından CHP Liderine gerçekleştirilen saldırı akla gelirken, yaşanan saldırıda da 1 asker şehit olmuştu. Siyasette yaşanılan dalgalanmalarla birlikte partiler tarafından açıklanan Cumhurbaşkanı adayları seçim çalışmalarına devam ediyor.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.