Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce durumu değerlendiriyor, gerekirse çekileceğim dedi!

Yaklaşan seçimlerle birlikte kulislerde hareketlilik devam ediyor. Adaylığını açıklayan Muharrem İnce kendisine CHP kanadından yapılan çağrılar ve yuvasına dönecektir ifadelerinin ardından konuya ilişkin ilginç açıklamalar yaptı. İnce, açıklamasında Günü geldiğinde çekilmeyi bilirim. Kemal Bey lehine çekilirim" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce durumu değerlendiriyor, gerekirse çekileceğim dedi!

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklamasının ardından kendisine CHP kanadından gelen yuvasına dönecektir çağrılarının ardından konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. 

İnce, "İkinci tura ben ve Kemal Bey çıkarsak gerçekten çok eğlenceli olur. Ben çelebi adamım. Kadir kıymet bilen adamım. Bu memleketi herkesten çok seven adamım. Kimse merak etmesin, gerektiği anda gereğini yaparım" dedi. İnce sözlerinin devamında, "Durumu değerlendiriyorum. Kendi adıma değil, Türkiye adına. Günü geldiğinde çekilmeyi bilirim. Kemal Bey lehine çekilirim" ifadelerine yer verdi.

İnce Altaylı'ya attığı mesajda ise "Hatay'a gidiyorum. Yolda sevgi seli var. 2018'deki gibiyim. Ama memleketin önüne takoz da olmam elbet. Ama Kemal Bey ile 2. tura kalırsak ve Recep Tayyip Erdoğan 3. olursa da şaşırmam. Bot hesaplarla bu ilgi olmaz." ifadelerini kullandı. 

 


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.