Sel felaketinde bilanço yükseliyor, hayatını kaybedenlerin sayısı 15'e yükseldi, 4 kişi kayıp!

Yaşanılan depremlerde yıkım yaşayan illerden biri olan Şanlıurfa ve Adıyaman'da bu kez sel felaketi yaşandı. Çok sayıda vatandaşın etkilendiği sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 15'e yükselirken 4 kişinin kayıp olduğu öğrenildi. Çok sayıda ev ve araç da yaşanılan felaket sonrası kullanılamaz hale geldi.

Sel felaketinde bilanço yükseliyor, hayatını kaybedenlerin sayısı 15'e yükseldi, 4 kişi kayıp!

Sağanak yağışların etkisini artırdığı Şanlıurfa ve Adıyaman'da dün akşam satlerinde sel felaketi yaşandı. Felaket sonrası bölgede çalışmalarına başlayan ekipler tarafından Abide Köprülü Kavşağı alt geçidinde su ve çamur içerisinde yürütülen arama çalışmalarında bir kişinin daha cenazesine ulaşıldı. Köprülü kavşaktan çıkarılan 4.cenaze olurken,.sel felaketinde hayatını kaybedenlerin sayısı 15'e yükseldi.
Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Şiddetli sağanak yağışın beraberinde getirdiği olumsuzluklar sebebiyle ilimizdeki tüm okul kademelerinde eğitim öğretime 16.03.2023 tarihinde 1gün ara verilmiştir. Kamu kurum ve kuruluşlarındaki hamile ve engelli kamu görevlilerimiz de yarın idari izinli sayılacaktır." ifadelerini kullandı.


Kaynak: Beyaz Haber Ajansı (BHA)

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.