Damat adeta bir dehşet saçtı

Isparta ilinde yer alan Yalvaç ilçesi içerisine bir tane damat tartışmaya başladı dini nikahlı  bir şekilde evli olduğu eşi ve babasıyla  aralarında yer alan problemin çözülebilmesi amacıyla devreye girmiş köy muhtarını öldürmüş oldu.

Damat adeta bir dehşet saçtı


Isparta ilinde yer alan Yalvaç ilçesi içerisine bir tane damat tartışmaya başladı dini nikahlı  bir şekilde evli olduğu eşi ve babasıyla  aralarında yer alan problemin çözülebilmesi amacıyla devreye girmiş köy muhtarını öldürmüş oldu.

Elde edilmiş olan bilgiye bakılırsa söz konusu bu olay, bugün saatler 17:45 civarlarında Yalvaç ilçesinde yer alan Çetince köyü içerisinde gerçekleşti. İddialara bakılırsa, Antalya ilinde yaşamını sürdüren R. D., tartışmış olduğu eşiyle birlikte kayınpederiyle konuşma yapmak amacıyla köye geldi. Konuşabilmek amacıyla Köy Muhtarı görevinde bulunan Ayşe Adıgüzel’den de özel bir yardım talep eden R. D., köy içerisinde görüşme yapmak amacıyla eşi A. A. ile birlikte O. A.’nın yanına gitti. Konuşma esnasında aralarında ani bir şekilde tartışma çıkmış olan grup içerisinde, damat R. D., eşi olan A. A. ile birlikte kayın pederi olan O. A. ve de kendisine yardım amacıyla gelen köy muhtarı görevinde bulunan Ayşe Adıgüzel’i silahıyla vurdu.

Olayın hemen sonrasında ise damat R. D.’nin bu bölgeden hızlı bir şekilde kaçıp uzaklaşmış olduğu bilgisine ulaşıldı. Durumla alakalı ihbarda bulunulmasıyla beraber olayın yaşandığı yere sağlık ekipleriyle beraber jandarma ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri tarafından yapılan kontroller sonrasında üç kişinin de yaşamını yitirmiş olduğu tespit edilmiş oldu.

Jandarmalar tarafından yapılmış olan araştırma sonrasında olayın yaşandığı yerden kaçtığı tespit edilen damatla alakalı olarak çalışma başlatılmış bir durumda. Katil zanlısı olarak aranmaya başlayan damat, olayın yaklaşık olarak kırk  dakika sonrasında ise Gelendost ilçesinin olduğu bölgede  jandarma ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı ve hızlı bir şekilde gözaltına alınmış oldu.

Olayla alakalı olarak bir soruşturma başlatılmış durumdayken, yaşamını yitirmiş olan üç kişinin cansız bedenlerinin de gerekli incelemelerden hemen sonra otopsi gerçekleştirilmek amacıyla morga sevk edilecekleri bilgisine ulaşıldı.

İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.